Arama sonuçları: *

1. Than SKYWALKER

TOKİ başvurusu ile ev alacakların dikkatine !

Bas Oğlum Ambule Bas Bas Bas Dolar, Fiyatlar, Vergiler her şey Almış Başınj Gidiyor Bizimkiler Yine Yol Taki Köprü Devamke
  2. Than SKYWALKER

Si̇zce Hangi̇ Si̇teden Alinmali ?

İtopya Çok Hızlı Ve Güvenilir Ben Olsam İtopyadan Alırdım Ama İncehesapta Kötü Değil Ama İtopyadan Monitör Almıştım 2 Günde İstanbuldan Malatyaya Geldi 0 Sıkıntı Geldi Eğer 2 Sistem Arasında Büyük Farklar Yoksa İtopta Derim
  3. Than SKYWALKER

Si̇zce Hangi̇ Si̇teden Alinmali ?

Sistem Bileşenleri Aynımı?
  4. Than SKYWALKER

Sürat Kargo En Kötü Kargo Şirketi

Kötü Kargo Şirketi Yoktur Kötü Şube Vardır
  5. Than SKYWALKER

Trendyol Express Kargo Perişanlığım

Gerçekten Öyle Ya Bu Saatten Sonra Varsa Yoksa Amazon
  6. Than SKYWALKER

Ya Bro Hiç Sorma Ya Uygun Fiyatlı Diye Trendyoldan Aldım Yoksa Amazon Prime ımda Var Benim Keşke 50 Tl Fazla Verseysim Prime La Gelirdi Hemen
  7. Than SKYWALKER

Sanırım Ben Alışmışım Kargomun Hep Erken Gelmesine Ve Heyecanda Girince İşin İçine Biraz Gerildim Ama Çok Heyecanlıyım :D
  8. Than SKYWALKER

Öyle Ama Sizde Heycanımı Anlayabiliyorsunuzdur 17 Yaşımdayım 11 12 Yaşımdan Beri PC İstiyordum Sonunda Nasip Oldu Ama 1 Şey Eksik Con Sinir Oldum Duruma Ve Her Aradığım Müşteri Hizmeti Farklı Bilgi Verince Sinirlenmeye Başladım
  9. Than SKYWALKER

Peki Sizce Bir Hazır Sistemin Hazırlanması Montajlanması Kontrol Edilmesi Test Edilmesi Kargolanması Ve Evime Gelmesi 1 Kulaklığın Evime Gelmesinden Neden Daha Kısa Sürmüş Olabilir :D Bunu Bana Açıklarmısınız Siparişler Aynı Gün Aynı Saat Verildi Hatta Hazır Sistem İçin EFT/HAVALE Yaptık Bide...
  10. Than SKYWALKER

Ürünün Altında Hızlı Kargo Avantajı İle Trendyol Express Yazıyordu Madem Bu Kadar Uzun Sürecek Hızlı Kargo Diye Belirtmesinler ?!
  11. Than SKYWALKER

Öyle Evet Ama Bakın Ben 6 Yıldır PC Alma Hayali Kuran Bir Gencim Herşeyim Hazır Sadece Kulaklık Eksik Şuan Hazır Sistem Aldım o Bile Dün Geldi
  12. Than SKYWALKER

Hocam 12 Eylülde İstanbuldan Yola Çıktı Bugün 14 ü Hala Malatyaya Gelmedi Yarın 15 i Olacak Hazır Sistem Aldım Yanı Gün Kulaklıkla Birlikte Hazır Sistem Montajlandı Test Edildi Kargolandı Dün Geldi 1 Tane Kulaklık Getiremediler
  13. Than SKYWALKER

8 Eylül Akşamı Saat 8 İle 10 Arasında Trendyoldan Bir Satıcıdan Razer Blackshark V2 X Model Kulaklık Sipariş Ettim Satıcı Diğer Gün Ayın 9 Unda Siparişimi Kargoya Verdi 11 İ Pazara Denk Geldiği İçin Bir Hareket Olmadı 12 Sinde Kargo Yola Çıktı 12 Sinde Kargo Yola Çıktığında Tahmini Teslim...
  14. Than SKYWALKER

e posta adresini değiştirme

Şifresini telefon numarasını ve varsa güvenlik e postasını değiştir yeter
  15. Than SKYWALKER

e posta adresini değiştirme

Hesabın Mail Adresinide Alman Lazım Vermrzse Geçmiş Olsun
  16. Than SKYWALKER

Gaming gen tr MÜŞTERİ MEMNUNİYETSİZLİĞİNDE BİR ZİRVE

Yani sistemin şuan çalışır halde tek eksik anakartın kutusu?
  17. Than SKYWALKER

Gaming gen tr MÜŞTERİ MEMNUNİYETSİZLİĞİNDE BİR ZİRVE

Konuyu Hortlatıyorum Ama Meraktan Soruyorum Durum İle İlgili Bir Gelişme Varmı?
  18. Than SKYWALKER

Turkcell Pasaj Kulaklık İade Sorunu

İade İşlemi Onaylandığında Ordaki Bilgilerde Değişir Diye Düşünüyorum Değişmezse Müşteri Servislerini Arayabilirsin
  19. Than SKYWALKER

Asus cashback paraların nerede ?

Bu cashback ne oluyor ne yapıyorsunuzda asus size geri ödeme yapıyor
  20. Than SKYWALKER

Asus cashback paraların nerede ?

Bu cashback ne oluyor ne yapıyorsunuzda asus size geri ödeme yapıyor
Top Bottom