Neler Yeni

TOKİ başvurusu ile ev alacakların dikkatine !

Cihangir

80+ Gold
aaaa Toki leri laiklere vermiyolar mı tühhhhhhhh

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Laiklik elden Gideyahhh

Rookie Forumer

80+ Bronze

"TOKİ'den konut alıp borcunu kapatmak isteyenlere indirim kampanyası! Detayları yarın Erdoğan açıklayacak!"​

"Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum TOKİ'den ev alanlar ve borcu devam edenler için yeni bir müjdeleri olduğunu açıkladı."

"Bakan Kurum sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bugüne kadar tam 1 milyon 170 bin konut inşa eden TOKİ'mizin tecrübesiyle; milletimize uygun fiyatlı güvenli konutlar sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. İlk Evim İlk İş Yerim projemiz de bu hedefle yola çıkmış; yerli ve milli imkânlarla yapılan bir MİLLET kampanyası! ifadelerini kullandı."

Alıntıyı görüntüle
Kaynak: KAYNAK LİNKİ
Yorumlar Daha Güzel Hocam :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
kral bende parayı bugün attım para hesabınıza yatırıldı diye bankadan sms geldi e devlette değerlendiriliyor yazıyor hale ne zaman onaylanır biliyo musun
merak etme para kabul edildi ise bitti artık beklemek gerekiyor bundan sonra e devlet e arada gir bak böyle çıkacak

Ekler

• Screenshot_2022-09-21-22-02-23-501_com.android.chrome~2.jpg
    Screenshot_2022-09-21-22-02-23-501_com.android.chrome~2.jpg
    58.5 KB · Hit: 46
Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Aynen öyle fakat genç arkadaşlarıma önermiyorum bunu 20 yıl bu yük biraz fazla dikkatli olsunlar
Bence o kadar da kötü değil neden dersen yine ev almak istediğini farz edelim bu modelde bir ev sence kaç milyon eder bu evler uyguna geliyor PEŞİN ödendiği takdirde 240 ay vade ile biraz pahalıya gelmiş olabilir ama muadil evler gerçekten çok yüksek benim iki abime çıktı birisi için 470 bin TL idi 2+1 şuan evin değeri 3.5 milyon TL daha yapılıyor 2023 Şubat da teslim edilecek bittiği an 3.5 milyon TL biz istersek şimdi bile komple ödeyebiliriz kapandığı Zaman da İndirim uygulanıyor ama bu şekilde vatandaşın ev sahibi olması çözüm değil asıl çözüm mevcut ev fiyatlarının düşürülmesi gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
Bas Oğlum Ambule Bas Bas Bas Dolar, Fiyatlar, Vergiler her şey Almış Başınj Gidiyor Bizimkiler Yine Yol Taki Köprü Devamke

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Bence o kadar da kötü değil neden dersen yine ev almak istediğini farz edelim bu modelde bir ev sence kaç milyon eder bu evler uyguna geliyor PEŞİN ödendiği takdirde 240 ay vade ile biraz pahalıya gelmiş olabilir ama muadil evler gerçekten çok yüksek benim iki abime çıktı birisi için 470 bin TL idi 2+1 şuan evin değeri 3.5 milyon TL daha yapılıyor 2023 Şubat da teslim edilecek bittiği an 3.5 milyon TL biz istersek şimdi bile komple ödeyebiliriz kapandığı Zaman da İndirim uygulanıyor ama bu şekilde vatandaşın ev sahibi olması çözüm değil asıl çözüm mevcut ev fiyatlarının düşürülmesi gerekiyor
Şöyle aslında saçma değil fakat önemli olan evin değeri değil şöyle index işi çok bozuyor şuanda 25 yaşında bir genç bu işe girse her ay 2300tl vermek işini bozacaktır çünkü asgariden baz alırsak maaşının yarısı buraya gidicek bu adamın para biriktirmesi lazım ve 30 yaşında evlense daha 15 yılı var borcunun bitmesine yani 20 yıllık bir borç sıkıntı o anlamda demek istemiştim.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Şöyle aslında saçma değil fakat önemli olan evin değeri değil şöyle index işi çok bozuyor şuanda 25 yaşında bir genç bu işe girse her ay 2300tl vermek işini bozacaktır çünkü asgariden baz alırsak maaşının yarısı buraya gidicek bu adamın para biriktirmesi lazım ve 30 yaşında evlense daha 15 yılı var borcunun bitmesine yani 20 yıllık bir borç sıkıntı o anlamda demek istemiştim.
Ayn orası öyle haklısın sonuna kadar ama taksit de artıyorum düşerse vade çok olacak bakalım nasıl olacak bu durum ben yazıldım dua ediyorum inşallah çıkar diye gerçekten ihtiyacımiz var

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
kral bende parayı bugün attım para hesabınıza yatırıldı diye bankadan sms geldi e devlette değerlendiriliyor yazıyor hale ne zaman onaylanır biliyo musun
Fikrim yok hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,156
Üyeler
165,474
Son üye
kamali43
Top Bottom