hihihiha
80+ Bronze
Hocam sizin hesaba kuzeniniz felanmı giriyorKavga etmeyin TOKİ CHP liye de satılıyor akp liyede guvenciniz benim
Hocam sizin hesaba kuzeniniz felanmı giriyorKavga etmeyin TOKİ CHP liye de satılıyor akp liyede guvenciniz benim
dostum koyu akpli misin adam lafın gelişi söylemiş 150 200k olayı da eskiden bahsediyor1.cisi Suriyeliler Afaganlar %80nini alamazlar
2.cisi 150 200 kya ev nerde var
hükümeti kötülemek için saçmalamayın hükümetimiz proje üretiyor muhalefet ne yapıyor hiç
BedavaASFSAFJAWJFAWJFAWJFAWKFAWBaşvuru ücretini yatırdım. Eğer çıakrsa 20 yıl sonra bedava evim olacak
Anlatamazsın ki yorma kendinidostum koyu akpli misin adam lafın gelişi söylemiş 150 200k olayı da eskiden bahsediyor
Kiraya veriyorsun 5000e gelen parayla 3 bin taksit ödüyorsunBedavaASFSAFJAWJFAWJFAWJFAWKFAW
20 sene kiraya verdikten sonra o evin kapılarını bile bulamazsınKiraya veriyorsun 5000e gelen parayla 3 bin taksit ödüyorsun
öylede elindeki nakit varsa daha farklı amakonut taksitlendirmesini inceledim yanlış görmediysem 75-105m² alandaki evlere 240 ay vade aylık 1.250tl civarı ödeme istiyor. bu taksitlendirme evin kendi fiyatının kaç katına çıkıyor? ve 20 yıl seni devlete borçlu yapıyor.
iyi güldüm :QWEQE20 sene kiraya verdikten sonra o evin kapılarını bile bulamazsın
şuan için konut yatırımı yapmak bana göre aşırı saçma! dünya savaşları başlayacak altın yatırımı daha iyi olacaktır dostlar. Tabi para sizin mal sizin kafanıza göre sadece önerim bu xd"TOKİ'den konut alıp borcunu kapatmak isteyenlere indirim kampanyası! Detayları yarın Erdoğan açıklayacak!"
"Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum TOKİ'den ev alanlar ve borcu devam edenler için yeni bir müjdeleri olduğunu açıkladı."
"Bakan Kurum sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bugüne kadar tam 1 milyon 170 bin konut inşa eden TOKİ'mizin tecrübesiyle; milletimize uygun fiyatlı güvenli konutlar sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. İlk Evim İlk İş Yerim projemiz de bu hedefle yola çıkmış; yerli ve milli imkânlarla yapılan bir MİLLET kampanyası! ifadelerini kullandı."
Alıntıyı görüntüle
Kaynak: KAYNAK LİNKİ
aynı fikirdeyim zamanında ev almıstımda yatırım icin bi zararım olmadi ama simdi altın mantıklı geliyor .şuan için konut yatırımı yapmak bana göre aşırı saçma! dünya savaşları başlayacak altın yatırımı daha iyi olacaktır dostlar. Tabi para sizin mal sizin kafanıza göre sadece önerim bu xd