Neler Yeni

TOKİ başvurusu ile ev alacakların dikkatine !

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
Ondan bahsetmiyorum iktidara gelirsek şu projemiz var desinler var mı yok chp nin ne projesi var sadece parlamenter sistemi getireceklermiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok saçma düşünüyorsunuz kendinizi kandırmışsınız toki en ucuz en güzel şekilde ev sahibi yapmaya devam edecek
Aynen kardeşim yandaşlığa devam. Adam daha fiyatını bilmeden çıkıp fiyat açıklıyor 1 gün sonra fiyat değişiyor sende bunu savunuyorsun. 20 yılda ev sahibi olmaya devam bas ampule.

Reindi

80+ Silver
150-200k'ya alınacak evler 850k'ya satılıyor millette bunu iyilik olarak görüyor.Bir kişi de demiyor ki ev neden 850k? :D
kardeşim betonun metresi 300 den 2000 liraya tuğlanın tanesi 50 kuruştan 5 liraya çıkarsa müteahhit ne yapsın ki?

Shaco

80+ Bronze
1.cisi Suriyeliler Afaganlar %80nini alamazlar
2.cisi 150 200 kya ev nerde var

hükümeti kötülemek için saçmalamayın hükümetimiz proje üretiyor muhalefet ne yapıyor hiç
Sen hangi dönemde yaşıyorsun ya SAHFSHASHAF ateşi buldunuz mu ateşiii ? hökömötömöz pröjö örötöyörrr hüülooğğ

kardeşim betonun metresi 300 den 2000 liraya tuğlanın tanesi 50 kuruştan 5 liraya çıkarsa müteahhit ne yapsın ki?
Bende onu diyorum işte kardeşim 300'den neden 2000'e çıkıyor dış güçler mi yaptı yine :D

Reindi

80+ Silver
Sen hangi dönemde yaşıyorsun ya SAHFSHASHAF ateşi buldunuz mu ateşiii ? hökömötömöz pröjö örötöyörrr hüülooğğ

Bende onu diyorum işte kardeşim 300'den neden 2000'e çıkıyor dış güçler mi yaptı yine :D
DIJJJJ GÜŞŞLER

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Hüloooo

mesut3467

80+ Bronze
Bir başvuru yaptım iki başvuru gösteriyor. Biri reddedilmiş diğeri sonuçlanmamış görünüyor. Sizde de öyle mi?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Kredi çekmek farklı faiz biniyor gerçi buna da bincek ama banka gibi değil caiz

Neden bu kadar ciddisin? :D
Faiz hep bellidir aylık 100tlyse 5 yıl sonra yine 100 tl olucak fakat index işin içine girdiği zaman asgarinin şuan yarısını ödüyorsan 19.yılında da asgarinin yarısını ödeyeceksin çok saçma bir proje.
Kirada oturup aile geçindiren insanlar için avantajlı sayılabilir.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,395
İsim
Bilal Tepe
Faiz hep bellidir aylık 100tlyse 5 yıl sonra yine 100 TL olucak fakat index işin içine girdiği zaman asgarinin şuan yarısını ödüyorsan 19.yılında da asgarinin yarısını ödeyeceksin çok saçma bir proje.
Kirada oturup aile geçindiren insanlar için avantajlı sayılabilir.
Bende onu diyorum boşa hava parası kiraya vercegine ev almış oluyor işte ufak ufak artık kaç yıla alır bilemem

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
İsim
misfit
20 sene tasma takmaktan farkı yok. Diğer dezavantajlarına ve borçlarına girmiyorum bile...

İceWolf

80+ Silver
İlgili ilgisiz tüm forumlarda dikkati çekecek kadar BAŞVURMAYIN çalışması yapanları görüyorum. Bu çalışmaları yapanları şahsen DESTEKLİYORUM. Eğer bu yazanlar TÜRKİYEDELERSE (Malum Türkiyedeki forumların bilgi paylaşımı dışındaki bu tip tartışma konularına yazanlar içinde nedense ABD ve AB ülkelerinden yazanlar çoğunlukta) inşallah 7 sülalelerinden kimseye başvurtmazlarda, geriye kalan garibanların kazanma şansı artar. Ben şartları malesefki karşılayamadığımdan başvuramıyorum ama başvuranlara bol şanslar dilerim. Allah herkesin gönlüne göre versin.

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Gürkan Yıldırım
Cogu kişinin başvurusu reddedilmiş 18 yaşındayım benimki kabul olmuş e devletten onaylanmış gözüküyor mutlu edici burdan ev aldım aldım yoksa daha alamam o kadar nakiti çıkarıp veremem

İii evet ama şöyle bişey var taksit öder gibi oduyup ev alion .d
kral bende parayı bugün attım para hesabınıza yatırıldı diye bankadan sms geldi e devlette değerlendiriliyor yazıyor hale ne zaman onaylanır biliyo musun

Top Bottom