Neler Yeni

TOKİ başvurusu ile ev alacakların dikkatine !

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
1.cisi Suriyeliler Afaganlar %80nini alamazlar
2.cisi 150 200 kya ev nerde var

hükümeti kötülemek için saçmalamayın hükümetimiz proje üretiyor muhalefet ne yapıyor hiç
zamlardan bahsediyor.. 2 yıl önce 200-300kya ev almayı planlıyorduk şuan min 1 milyon

OnurCiftci26

80+ Bronze

hükümeti kötülemek için saçmalamayın hükümetimiz proje üretiyor muhalefet ne yapıyor hiç
Kaç para maaş alıyorsun bunları yazmak için? Nerede hükümete karşı bir yorum yazılsa sen orada hemen hükümeti savunmaya kalkıyorsun.

Kaç para maaş alıyorsun bunları yazmak için? Nerede hükümete karşı bir yorum yazılsa sen orada hemen hükümeti savunmaya kalkıyorsun.
Benim derdim gerçeklerin konuşulması yalanla yanlışla hükümeti kötülüyorlarsa tabi karşı dururum
adam diyorki tokinin %80 suriyeliye yandaşlara verilecek böyle bi saçmalık yok canlı yayınlanıyor kura çekimi noter huzurunda

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
Bir forumda karşılaştığım kısa bir hesap ben bu hesaptan sonra başvurmaktan vazgeçtim :D
Aynısını bende Bilale anlatır gibi anlatanları gördüm 😀 Üşenmeden hesaplayanların gerçekten eline sağlık. Bu hesaplar sayesinde çevremde gerçek fiyatlarını görerek vazgeçenler oldu.

WhoCares

80+ Gold

toki çevre ve şehircilik ve ilkim değişikliği bakanlığına bağlı o bakanlık kime bağlı cumhurbaşkanına cb onayı olmadan nasıl toplu konut projesi yapacak muhalefet açıklarmısın ?

toki çevre ve şehircilik ve ilkim değişikliği bakanlığına bağlı o bakanlık kime bağlı cumhurbaşkanına cb onayı olmadan nasıl toplu konut projesi yapacak muhalefet açıklarmısın ?
Ondan bahsetmiyorum iktidara gelirsek şu projemiz var desinler var mı yok chp nin ne projesi var sadece parlamenter sistemi getireceklermiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynısını bende Bilale anlatır gibi anlatanları gördüm 😀 Üşenmeden hesaplayanların gerçekten eline sağlık. Bu hesaplar sayesinde çevremde gerçek fiyatlarını görerek vazgeçenler oldu.
çok saçma düşünüyorsunuz kendinizi kandırmışsınız toki en ucuz en güzel şekilde ev sahibi yapmaya devam edecek

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
20-30 yıl çalışıp ev parası ödeyeceksin ve karşılığında aldıktan 10 yıl sonra harabeye dönecek bir alacaksın buna güzel haber diyorsun
Dinine aşırı bağlı olan birisi için bir fırsat sadece bankadan kredi çekip ödemek dinen caiz olmadığı için faizin de haram olduğu için en azından TOKİ bir nebze saf kalıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Eren Kaya
Dinine aşırı bağlı olan birisi için bir fırsat sadece bankadan kredi çekip ödemek dinen caiz olmadığı için faizin de haram olduğu için en azından TOKİ bir nebze saf kalıyor.
Faizin ismini değiştirip satıyor lar, dinine bağlı olan değil saflar için fırsat, aylık %0,49 ödeme farkı koyuyor TOKİ

Top Bottom