İşyeri Projesi'ni takip etmiyorum maalesef. Sadece konuta bakıyorum uzun zamandırişyeri projesi ne oldu acaba var mı açıklanmasına daha
İstanbul Bahçeşehir Arnavutköy tarafı hocam
Çünkü daha tarih ve saatler belirlenmedi. İstanbul Mart gibi olur. Daha var İstanbul'ahocam sitede istanbul yok
aslında anlatıldğı gibi yapılsa cidden güzel proje ama neyse..Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, TOKİ'nin İlk Evim İlk İş Yerim Projesi'nde aylık taksitlerdeki artış oranını açıkladı.
Kurum, "TOKİ vade artış oranını 15.40'ta tuttuk. Yani vade artış oranında yüzde 50 indirim yapmış olduk" dedi.
Bakan Kurum, Ankara'da Gölbaşı Gerder Sosyal Konut Projesi Kura Çekim Töreni'nde yaptığı açıklamada,
"TOKİ her yıl Ocak ayında memur maaş zammına göre bir artış yapıyordu. Bu yıl da memur maaş artışı yüzde 30 oldu.
Ama biz vatandaşımız için TOKİ vade artış oranını 15.40'ta tuttuk. Yani vade artış oranında yüzde 50 indirim yapmış olduk.
'Vatandaş nasıl ödeyecek, TOKİ her yıl çok yüksek oranlarda zam yapacak' diye tezvirat yapanlar vardı.
Biz sosyal devlet anlayışının bir gereği olarak vatandaşlarımızı enflasyona karşı koruyoruz, kolluyoruz." dedi.
KAYNAK
Alıntıyı görüntüle
siyasi çıkar mı varaslında anlatıldğı gibi yapılsa cidden güzel proje ama neyse..
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne güzel dairesi olmayan daire sahibi olabilir uzun vadeli de olsa ama siyasi çıkar var içinde yine
yok mu xDsiyasi çıkar mı var
varmıyok mu xD
bende aynı yerin sonuçlanmasını bekliyorum 500 e ne oldu bilemem bende aynı durumdayımİstanbul Bahçeşehir Arnavutköy tarafı hocam
bilmem var mıvarmı
500 ü euro ya yatırsak 550 oluyormuş gene 50 tl zarara girdik grama yatırsak 560 gene zarardayız dsşajlidasbende aynı yerin sonuçlanmasını bekliyorum 500 e ne oldu bilemem bende aynı durumdayım