TOKİ başvurusu ile ev alacakların dikkatine !

Ondan bahsetmiyorum iktidara gelirsek şu projemiz var desinler var mı yok chp nin ne projesi var sadece parlamenter sistemi getireceklermiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok saçma düşünüyorsunuz kendinizi kandırmışsınız toki en ucuz en güzel şekilde ev sahibi yapmaya devam edecek
Aynen kardeşim yandaşlığa devam. Adam daha fiyatını bilmeden çıkıp fiyat açıklıyor 1 gün sonra fiyat değişiyor sende bunu savunuyorsun. 20 yılda ev sahibi olmaya devam bas ampule.

150-200k'ya alınacak evler 850k'ya satılıyor millette bunu iyilik olarak görüyor.Bir kişi de demiyor ki ev neden 850k? :D
kardeşim betonun metresi 300 den 2000 liraya tuğlanın tanesi 50 kuruştan 5 liraya çıkarsa müteahhit ne yapsın ki?

1.cisi Suriyeliler Afaganlar %80nini alamazlar
2.cisi 150 200 kya ev nerde var

hükümeti kötülemek için saçmalamayın hükümetimiz proje üretiyor muhalefet ne yapıyor hiç
Sen hangi dönemde yaşıyorsun ya SAHFSHASHAF ateşi buldunuz mu ateşiii ? hökömötömöz pröjö örötöyörrr hüülooğğ

kardeşim betonun metresi 300 den 2000 liraya tuğlanın tanesi 50 kuruştan 5 liraya çıkarsa müteahhit ne yapsın ki?
Bende onu diyorum işte kardeşim 300'den neden 2000'e çıkıyor dış güçler mi yaptı yine :D

Sen hangi dönemde yaşıyorsun ya SAHFSHASHAF ateşi buldunuz mu ateşiii ? hökömötömöz pröjö örötöyörrr hüülooğğ

Bende onu diyorum işte kardeşim 300'den neden 2000'e çıkıyor dış güçler mi yaptı yine :D
DIJJJJ GÜŞŞLER

Aynen kardeşim yandaşlığa devam. Adam daha fiyatını bilmeden çıkıp fiyat açıklıyor 1 gün sonra fiyat değişiyor sende bunu savunuyorsun. 20 yılda ev sahibi olmaya devam bas ampule.
Almanya da da sosyal konut projeleri var 25 yılda ev sahibi oluyorlar kira öder gibi toki

Bir başvuru yaptım iki başvuru gösteriyor. Biri reddedilmiş diğeri sonuçlanmamış görünüyor. Sizde de öyle mi?

Kredi çekmek farklı faiz biniyor gerçi buna da bincek ama banka gibi değil caiz

Neden bu kadar ciddisin? :D
Faiz hep bellidir aylık 100tlyse 5 yıl sonra yine 100 tl olucak fakat index işin içine girdiği zaman asgarinin şuan yarısını ödüyorsan 19.yılında da asgarinin yarısını ödeyeceksin çok saçma bir proje.
Kirada oturup aile geçindiren insanlar için avantajlı sayılabilir.

Faiz hep bellidir aylık 100tlyse 5 yıl sonra yine 100 TL olucak fakat index işin içine girdiği zaman asgarinin şuan yarısını ödüyorsan 19.yılında da asgarinin yarısını ödeyeceksin çok saçma bir proje.
Kirada oturup aile geçindiren insanlar için avantajlı sayılabilir.
Bende onu diyorum boşa hava parası kiraya vercegine ev almış oluyor işte ufak ufak artık kaç yıla alır bilemem

20 sene tasma takmaktan farkı yok. Diğer dezavantajlarına ve borçlarına girmiyorum bile...

İlgili ilgisiz tüm forumlarda dikkati çekecek kadar BAŞVURMAYIN çalışması yapanları görüyorum. Bu çalışmaları yapanları şahsen DESTEKLİYORUM. Eğer bu yazanlar TÜRKİYEDELERSE (Malum Türkiyedeki forumların bilgi paylaşımı dışındaki bu tip tartışma konularına yazanlar içinde nedense ABD ve AB ülkelerinden yazanlar çoğunlukta) inşallah 7 sülalelerinden kimseye başvurtmazlarda, geriye kalan garibanların kazanma şansı artar. Ben şartları malesefki karşılayamadığımdan başvuramıyorum ama başvuranlara bol şanslar dilerim. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Cogu kişinin başvurusu reddedilmiş 18 yaşındayım benimki kabul olmuş e devletten onaylanmış gözüküyor mutlu edici burdan ev aldım aldım yoksa daha alamam o kadar nakiti çıkarıp veremem

İii evet ama şöyle bişey var taksit öder gibi oduyup ev alion .d
kral bende parayı bugün attım para hesabınıza yatırıldı diye bankadan sms geldi e devlette değerlendiriliyor yazıyor hale ne zaman onaylanır biliyo musun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,058
Üyeler
188,872
Son üye
cquohn
Geri