Arama sonuçları: *

1. T

Yardım Sahibinden airpods pro 2. Nesil hakkında

Gerçek airpods u sahteden ayırmanın tek yöntemi sürümüne bakmak. Çakmalar güncelleme alamıyor. Kulaklığın sürümünü en güncel sürüm ile karşılaştırabilirsin alırken. Onun dışındaki bütün her şeyi orjinali ile aynı şekilde çakabiliyorlar.
  2. T

Ikinci elde durumlar nasıl video dan sonra

Tamamen katılıyorum, 5600 ün sıfırı 3500tl adamlar face gruplarında bile 3k den aşağı vermiyorlar. 14 dolar farkla 2. el mi olur?
  3. T

Hepsiburada Premium Karaktersizliği

Geçem ayın 7'sinde hepsiburada premium almıştım. Bu ay devam ettirmeyi düşünmüyordum, kafasına göre para çekemesin diye papara kartı kaydetmiştim. Bugün yt premium ödemem için para yükledim bildirim geldi: "Hepsiburada Premium 39tl ye yenilenmiştir" diye. Ulan karaktersiz herifler premium...
  4. T

🟠 Burger King, Türkiye'de adını değiştirdi!

Valla son 2 yılda fiyatlar uçtuğu için fast-food un mantığı kalmadı. Canım çekince evde smash burger yapıyorum kendime, hem dışarının yarı fiyata hem de çok doyurucu ve lezzetli oluyor.
  5. T

Sistemimi acil nasıl satabilirim

Acil fiyatı 42k ise normal fiyatına kaç koyacaktın merak ettim
  6. T

Hepsiburada iade yapmak istiyorum

Şansını dene bazen denk geliyor iade alıyorlar. Daha önce bir arkadaşım 1 hafta kullandığı kulak içi kulaklığı trendyol dan iade etti alışamadığı için ve aldılar. Normalde kulaklık hiçbir şekilde iade olmaz hijyen açısından ama denk geldi oldu.
  7. T

Sarı sitede bir hata yaptım ,help me

Evet adam onayladıktan sonra ismi değişmiştim ve para yatmıştı.
  8. T

Sarı sitede bir hata yaptım ,help me

Ben de senin yaptığın gibi yaptıştım ve para yatmıştı.
  9. T

Yardım Hepsiburada kargom halen gelmedi

Benim de akşam 8-9 gibi geldiği çık oldu. Yalan söylemiyor adam.
  10. T

Yardım 10 M İnternet kablosu lazım hızı düşürmesin f/p

Ben tavsiye etmem. Muhtemelen idare eder ama ethernet kadar verim alamazsın. Kablo yürütme imkanın varsa kesinlikle ethernet kullan.
  11. T

Yardım 10 M İnternet kablosu lazım hızı düşürmesin f/p

Cat6 senin için yeter. Cat7 daha iyi kağıt üstünde ama fiyat farkı vermeye deymez. 10m olduğu için farkı hissetmezsin. Ben 15m kullanıyorum ugreen cat6 kayıp yok.
  12. T

Aras yolda olan kargoyu iptal etti??

Bugünün 200tl si işte :kekw:
  13. T

Aras yolda olan kargoyu iptal etti??

200tl için bile yapan var bu zamanda babana bile güvenmeyeceksin internet aleminde.
  14. T

10kya 3060 alınır mı?

3100 ile tabi ki darboğaz yapar, bence de çok uğraşma nasıl biliyorsa öyle yapsın arkadaşın.
  15. T

Merhaba arkadaşlar sanırım dolandırıldım

Geçmiş olsun dostum. Hayat dersi almış oldun. Bu tarz olayları kafadan atmak zor oluyor ama çok takmamaya çalış.
  16. T

Gaming.gen.tr rezilliği

Böyle kurumsal firmaların mahalle bilgisayarcısı gibi hareket etmeleri gerçekten çok komik ve yazık. Bir daha yanından geçmem bu firmanın.
  17. T

Nike.com.tr'den ayakkabı kaç günde gelir

1 max 2 haftaya geliyor genelde
  18. T

🚗 İkinci El Araba Fiyatları %10 düştü!

Fiyatlar bu seviyeye çıkana kadar neden önlem alınmadı ayrı mesele ama hiç değilse zararın neresinden dönersen kardır.
  19. T

Sahibinden dolandırılmayami çalışıyorum?

Param güvende kullanırken sadece mobil uygulamayı kullan. Onun dışında bir siteye yönlendiriliyorsan %100 dolandırıcıdır.
Top Bottom