Arama sonuçları: *

1. TyShame

Yardım Casper'dan Dava Yedim

Hayalet daha ne kadar itibar kaybedecek forumlarda öneren yok anca bilmeyenler alıyor, Zaten onlarda bu haber kamuoyuna ulaşsa bile alır 😂 canavarla ikisi baya göz boyamayı seviyolar
  2. TyShame

Yardım Casper'dan Dava Yedim

Kendi hatalarını nasıl sizin hatanız gibi göstermeye çalışıyorlar ya 😂 rezillik.
  3. TyShame

Yardım Askerlik için alınacak malzemeler.

Nereye gidiyosun bilmiyorum sınır birliğine eğitim veren tokat ve sivasa gitmiyorsan iç çamaşırı tercihen haki renk olsun fanila al derdim de askeriyedeki fanila gibi olmuyor askeri dükkandan alırsın. 3 4 Çorap al yeşil renk diş macunu al diş macunu kalitesiz oluyor götür yanında. Şampuan al...
  4. TyShame

Amazon.com.tr Rezilliği...

İlginçmiş. Ama 20 iş gününü geçtiyse yokluğunu telafi etmek için idare eder bir ürün göndermeleri lazım. İş gğnü geçtiyse yazın göndersinler bir şey
  5. TyShame

Amazon.com.tr Rezilliği...

Satıcı kimdi ?
  6. TyShame

EASYCEP'İN SUNDUĞU SAÇMA TEKLİF

1.5 katı; 202 TL yani düz 200 verirler hocam :D
  7. TyShame

Şunlardan hangisini alayim ?

Bilmiyorum hocam belki önerirler. Ama ben onları almanızı tavsiye ederim. Nexans kabloları hele çok kaliteli.
  8. TyShame

Awg kablo kalınlığı ne kadar düşük olursa kablo kalınlığı artar sinyal de keza artar. Mevzu burda bakır kalitesi. Dark ve reçber dediğim markaların bakır kalitesi iyidir. U green dediğin çin malı marka basılmış kablolar o yüzden ucuz. İnternet kablosunda 1 reçber 2 nexans 3 dark derim.
  9. TyShame

U green vs alacağına https://www.hepsiburada.com/dark-3mt-cat6-cu-awg24--7-utp-gri-network-kablosu-dk-cb-nt6u300g-p-HBV000003NKO7?magaza=Teknobiyotik&url_src=and-product-detail Dark veya reçber al 32 awg kabloya para mı verilir.
  10. TyShame

Yardım Mediamarkt telefon iade alır mı?

Kardeşim alalı 3 gün oldu diyorsun neden iade almasınlar. Açıklamana da öğrenciliği vs karıştırma asıl o zaman yokuşa sürerler. 14 gün içinde koşulsuz iade hakkın var. süistimal edenler yüzünden kaldırılasıya kadar tabii.
  11. TyShame

Yardım Mediamarkt telefon iade alır mı?

İnternette nerden aldığın değil alalı kaç gün olduğu önemli 14 gün içinde koşulsuz iade edebilirsin. 14 gün sonra da ürünü artık denemiş sayıldığın için teknik bir hatasının olması lazım. 14 gün geçtiyse boyundan ötürü iade alacaklarını sanmıyorum.
  12. TyShame

Ürün güncel kur para iadesi

Şuanki fiyatı diye bir şey yok malesef fatura da yazan ne ise o dur. Birebir değişimi isteme hakkın var ellerinde yok ise muadil bir mal vermek zorundalar.
  13. TyShame

Amazondan alınan laptopun garanti süresi kaç yıldır?

https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=19782&MevzuatTur=7&MevzuatTertip=5 Aksi olarak satıcının sana 2 yıl garanti vermesi gerekirken 3 yıl vermesi vs vs.
  14. TyShame

Amazondan alınan laptopun garanti süresi kaç yıldır?

Aksi belirtilmediği sürece her teknolojik aletin garantisi 2 yıldır.
  15. TyShame

monitörün jelatinlerini çıkardım iade kabul olurmu?

Hala yürürlükte sürekli değişime uğruyor.
  16. TyShame

monitörün jelatinlerini çıkardım iade kabul olurmu?

Satın aldığınız bir ürünü iade edebilmeniz için, 6502 sayılı Tüketicilerin Korunması Hakkında Kanun kapsamında size verilen haktır. Cayma hakkınızı online olarak satın almış olduğunuz ürünlerde kullanabilirsiniz. Yasal olarak 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin siparişinizi iade...
  17. TyShame

Ürün İade Değişim Hakkı Hakkında

Doğrudur hocam zaten son dönem türkiyesi iyice piyasa ekonomisinden de beter bi ekonomik yönetim içinde zenginin çok fazla savunulduğu bir ülke ben THH ye başvursa bile sonuç alamayabileceği için üzgünüm zaten ama satıcı kabul etmiyorsa ellerinde olduğunu son çare THH. Bu arada gerçekten...
  18. TyShame

Kardeşim ben markasında değilim tekrar söylüyorum. Özellikleri benzer diye önermiş olabilirler kaldı ki arkadaş modelini dahi yazmıyor model istediğimizde kendi monitörünün markasını söylüyor. Gamebooster vermelerinde değilim ben burda özelliklerini bilsem görsem karşılaştırsam ha bende derim...
  19. TyShame

Gamebooster'ın aynı fiyat bandındaki bazı monitörlere denk özellikli monitörleri de var modelini bilmiyoruz bu yorumunuz saçmalık marka alacaksanız özelliklerine bakmadan samsung alın geçin. Web stoğu zaten var muadil ürün değil onla değiştirmek istiyorum diyor mağaza kabul etmiyorsa tüketici...
  20. TyShame

Marka ile alakası nedir ?
Top Bottom