Arama sonuçları: *

1. UnderGoin

Öneri SD Card önerisi 128 gb

eyw
  2. UnderGoin

anladım https://www.hepsiburada.com/evo-plus-microsd-hafiza-karti-128-gb-p-HBCV00000QJUMI?magaza=Hepsiburada aldım bunu aynı ürün zaten daha ucuz fiyat
  3. UnderGoin

Sandisk Ultra 128GB le aralarında ne fark var acaba
  4. UnderGoin

arkadaşlar fp olsun 128 gb olsun yeter
  5. UnderGoin

Mall Of Point güvenilir mi?

etbis e kayıtlı değil ilk olarak etbise kayıtlı olmayan yerlerden alşerış yapmıyorum yaparsamda tek kulanımlık kart acıyorum 2. olarak tekstil üzerine kurulu bi şirket değil gıda sektorüne kurulu bi şirket mesefali satış sözleşmenizde yer alıyor EMİR FASFOOD YİYECEK İÇECEK...
  6. UnderGoin

Öneri Sd Cart Önerisi 500-1000 Tl

Ben hiç anlamıyorum.o kokulardan direkt link bekliyorum sizren kafama yatanı ala alacağım
  7. UnderGoin

128 üstü
  8. UnderGoin

arkadaşlar djı mini 3 kulanıcısıyım bunları sd card kaydetmek istiyorum F/P bir sd cart onerisi istiyorum ucuz yollu bütce 500 1000
  9. UnderGoin

Öneri Drone Önerisi F/P Dronlar

Günlük kullanım için bakıyorum fpv hakkında bilgim yok ama drone ehliyetim var giriş seviyesi 1733056001 zaten 500 g geçmemesini istemiyorum günlük kulanım için 15 20 dk lık kayıt alsın yeter bana 1733056325 Ben sadece djı marka drona baktım djı mini 3 hoşuma gitti ekstra teelfon takmana gerek...
  10. UnderGoin

15 pro o kadar paramı verilir dedim s24 serisi varken dronda alasım vardı bundan ibaret bi telefona 60 70 k pare vermem dedim 1732997268 forumda hiç dronu olan drondan anlayan yokmu ?
  11. UnderGoin

arkadaşlar 15 pro alıcaktım vaz geçtim onun yerine 15 20 k bir dron ve s24 almaya karar verdim 15 20 k arası drone onerisi bekliyorum sizden 500g altı olması lazım
  12. UnderGoin

Amazon iadesi nasıl işler?

bendede oyle gosteriyodu güya banakay yatırmışlar banka red etmiş bankayla gorüştüm oyle bişey olmadığını soylediler finans ekibine aktardık dedi amazon net yatar dedi 1 hafta bekledim gene yatırmadiler şimdi bida finans ekibine verdiler bu haftada yatırmazlarsa davaya vericem
  13. UnderGoin

Amazon iadesi nasıl işler?

cok kotü 1 yadır yatırmadılar PARAMI
  14. UnderGoin

Amazon ve iade süreci konusunda rahatsızlıklar

beyler benim iade onaylandı 1 ay oldu hala yapmadılar manul yapın diyorum biz yapamayız diyo en sonda sovecem ben buna karta hiç bir sıkıntı yok banka ya sordum
  15. UnderGoin

Trendyol iade kod süresi dolarsa

Yazık hem Türkçe konuşmayı bilmiyorsun bana küfür ettinya çok alındım.bak şuan ne yapacağım ben puanjananshahsj
  16. UnderGoin

Trendyol iade kod süresi dolarsa

Müşteri hizmetlerine sor niye konu aciyon
  17. UnderGoin

Yardım MNG kaça kadar gonderim yapıyor ?

Bunada alisiriz bu arada bana büyük geldi biraz diğer 1 tane daha klavye var onun yanında bu dev gibi oluyor
  18. UnderGoin

olm bunun enter neden kücük la
  19. UnderGoin

Beyler kargo şimdi geldi teslim etti adam sordum kargoda saatmi verilir sen onlara bakma ben günde 150 kişiye kargo goturuyorum 5 saate nasi görürüm insiyatif sağlayıp getiyorum dedi
  20. UnderGoin

Ya ben şeyi anlamadım.madem grtirmiceksiniz neden dağıtıma çıkartıp evde bekletiyonuz bizi 1732368625 Bak pazar teslim etmişler arkadaşa demekki pazar günü şube açıktı
Top Bottom