Neler Yeni

Amazon ve iade süreci konusunda rahatsızlıklar

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
hasan
ekteki durumun aynısını yaşıyorum amazon diye diye öve öve bitirmedikleri firma ürünü iadesi için cebimden para vermemi söyledi ilk başta bunu bir şekilde hallettik şimdi de ellerine 5 gün önce ulaşan kargonun iadesini bekliyorum 14 güne kadar sürebilir diyor canlı destek

Ekler

• IMG_0603.png
    IMG_0603.png
    359.6 KB · Hit: 46

Bünyamina

80+ Platinum
ekteki durumun aynısını yaşıyorum amazon diye diye öve öve bitirmedikleri firma ürünü iadesi için cebimden para vermemi söyledi ilk başta bunu bir şekilde hallettik şimdi de ellerine 5 gün önce ulaşan kargonun iadesini bekliyorum 14 güne kadar sürebilir diyor canlı destek
İade ettiğim ürünlerde hiç bu kadar uzun süre beklemedim. Yani denk geldiğini düşünüyorum. Senin düşündüğün gibi bir durum yoktur.

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eray Altınordu
1732809582190.png

İade onaylandıysa çok da kafana takmana gerek yok. 2 tane ürün iade ettim şuana kadar ellerine vardıktan sonraki iade talimatını veriyorlar bankaya yatması 10 gün civarı sürüyor her yerde böyle bu durum bankana göre değişir.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
beyler benim iade onaylandı 1 ay oldu hala yapmadılar manul yapın diyorum biz yapamayız diyo en sonda sovecem ben buna karta hiç bir sıkıntı yok banka ya sordum

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
İade onaylandıysa çok da kafana takmana gerek yok. 2 tane ürün iade ettim şuana kadar ellerine vardıktan sonraki iade talimatını veriyorlar bankaya yatması 10 gün civarı sürüyor her yerde böyle bu durum bankana göre değişir.
yok onaylanmadı ve ayrıca o ekteki yorum benim yorumum değil başkaları da var bundan rahatsız olan bilerek geciktiriyorlar iadeyi sanırım işletiyorlar parayı

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eray Altınordu
Bu aralar sıkıntı var amazonda ayın 22sinde sipariş verdim anakartı bozuk çıktı kutusu falan darbeliydi değişime gönderdim hala ses soluk yok ne zaman yazsam desteğe 72 saat diyip diyip duruyor mecbur kalmadıkça bulaşmayın şu aralar amazona eski kalitesinden eser yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu aralar sıkıntı var amazonda ayın 22sinde sipariş verdim anakartı bozuk çıktı kutusu falan darbeliydi değişime gönderdim hala ses soluk yok ne zaman yazsam desteğe 72 saat diyip diyip duruyor mecbur kalmadıkça bulaşmayın şu aralar amazona eski kalitesinden eser yok
Ve böyle sıkıntı yaşayan 2 kişi daha gördüm forumda anakartlar darbeli kullanılmış açık kutu vs geliyor

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eray Altınordu
Sonuç çıktı mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular