Arama sonuçları: *

1. WacheroN

BU TELEVİZYON Alınır mı?

TCL televizyonlardan oneri yapabılırmısınız
  2. WacheroN

BU TELEVİZYON Alınır mı?

garanti olsun musteri ilgisi olsun kurulum olsun ilgililermi o onemli benim icin 1764170205 anladım amazondan baska site varmı atabileceginiz 1764170222 kurulumu nasıl oldu hocam ilgililermiydi nerden aldınız
  3. WacheroN

BU TELEVİZYON Alınır mı?

Anladim baska oneriniz varmi peki bu bandda
  4. WacheroN

BU TELEVİZYON Alınır mı?

Bu markayi bilmiyorum
  5. WacheroN

BU TELEVİZYON Alınır mı?

55 veya ustu olabilir asiri buyuk olmadigi surece
  6. WacheroN

BU TELEVİZYON Alınır mı?

20k civari bir butce var kaliteli hizli bir televizyon ariyorum onerileriniz neler aklimda şuan bu model var https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-tcl-55v6c-4k-ultra-hd-55-140-ekran-uydu-alicili-google-smart-led-tv-fiyati,1232422532.html
  7. WacheroN

Öneri TELEVİZYON ONERİSİ YAPARMISINIZ

model lazım 1764096883 eski tv miz tcl di ghotstingden gozumuz bozulacaktı o derece bi eski modeldi ama
  8. WacheroN

Televizyon önerisiii

https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-philips-55pus8609-4k-ultra-hd-55-140-ekran-uydu-alicili-smart-led-tv-fiyati,756802391.html akıcılıgı olsun hızı olsun ekranı olsun nasıldır hocam
  9. WacheroN

youtube tarayıcı olmıyan televizyonla ilgilenmiyorum o diger markayıda ilk defa duydum kb tesekkurler
  10. WacheroN

15 20k tl bandında televizyon arıyorum ghosting sorunu olmasın akıcı olsun dandik bi marka olmasın 55 inç veya ustu olabilir tesekkurler
  11. WacheroN

Öneri Kullanışlı Sandalye önerisi

Ders calisirken kullanmak icin sandalye ariyorum boyum 1.95 fazla bir beklentim yok sadece elimde kalmasin 1.5 civari olabilir illa bu derseniz ustunede cikabilirim tesekkurler
  12. WacheroN

Öneri Eşofman altı nerden alınır ?

İnternet uzerinden yani kalitesine bagli 600 veya ustu olabilir
  13. WacheroN

Öneri Eşofman altı nerden alınır ?

Guzel kaliteli bi esofman alti ariyorum internetten hangi siteleri onerirsiniz antalyada yasiyorum duz siyah bol kesim baggy tarzda
  14. WacheroN

Öneri Masa tenisi raketi önerisi

Arakadasla beraber arkadasla masa tenisi oynuyoruz baslangic seviyesinin ustundeyiz raket ariyoruz arkadas slx tr100 oneriyor 350tl civarinda ne onerirsiniz
  15. WacheroN

Yardım Hangi bisikleti almaliyim acil

Nekadar dag motoru 15 20 ye onersene
  16. WacheroN

Kb oyle bi sansim olmaz sanirsam pedallar falan posetinde takili degil ama gorunus olarak 920 iyi olsada hantal ve cok buyuk 7300 den yanaiym sanirim
  17. WacheroN

Modeller belli kullananlar beli geldigi yer belli mahalle bisikletcisi degil bisanin resmi saticisi istek siparis uzerinede ayni fiyattan getirtiyor ve internet sitesindeki fiyattan satiyor neyine binbir dusuneyim
  18. WacheroN

Elektirikli alicaktim bulamayinca normal bisiklete dondum 15 fln vardi bisiklet yeter dediydik 17 ciktik ama 7300 ve force 920 arasinda kalma sebebim 7300 daha ince hafif dururken 920 cok buyuk duruyor boy 1.94 olunca ikisininde fiyati 17 biri 52 kadro biri 48 butcemide 18 19 bayiden elden...
  19. WacheroN

Yukarda bianciyle ilgili birsey yaziyormu arkadasim
  20. WacheroN

Biliyorum guzel ama 22 fln olmasi lazim bu ikisi arasindan onerirmisin
Geri