WacheroN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 84
20k civari bir butce var kaliteli hizli bir televizyon ariyorum onerileriniz neler aklimda şuan bu model var
Bu fiyata NextStar YE-55IDG11 miniLED var.55 veya ustu olabilir asiri buyuk olmadigi surece
Uydu cihazları üreten köklü bir marka televizyon üretiyor ve bu modelleri yok satıyor. Çünkü MiniLED TV'yi bu fiyata alamazsın. F/P olarak bu fiyata alabileceğin en iyi televizyon bu.Bu markayi bilmiyorum
Anladim baska oneriniz varmi peki bu banddaUydu cihazları üreten köklü bir marka televizyon üretiyor ve bu modelleri yok satıyor. Çünkü MiniLED TV'yi bu fiyata alamazsın. F/P olarak bu fiyata alabileceğin en iyi televizyon bu.
Ben de aldım. 58i var ayrıca. Memnunuz.Bu markayi bilmiyorum
Bütçe çıkabilirim derseniz QLED TCL alabilirsiniz. OLED - MiniLED - QLED diye gidiyor sıralama. Senin attığın model düz standart LED TV sıralamanın en altı gibi düşünebilirsin.Anladim baska oneriniz varmi peki bu bandda
garanti olsun musteri ilgisi olsun kurulum olsun ilgililermi o onemli benim icinBen de aldım. 58i var ayrıca. Memnunuz.
Mini Led olarak rakşni yok bu fiyatta.
Marka takıntınız yoksa next next star iyidir.
anladım amazondan baska site varmı atabileceginizBütçe çıkabilirim derseniz QLED TCL alabilirsiniz. OLED - MiniLED - QLED diye gidiyor sıralama. Senin attığın model düz standart LED TV sıralamanın en altı gibi düşünebilirsin.
kurulumu nasıl oldu hocam ilgililermiydi nerden aldınızBen de aldım. 58i var ayrıca. Memnunuz.
Mini Led olarak rakibi yok bu fiyatta.
Marka takıntınız yoksa next next star iyidir.
Amazondan aldım. Kurulum 2 günde oldu.İlgililer ama bir vestel , arçelik gibi değiller. Servis sıkıntısı olduğu belli. Sorunsuz kurulum oldu. Duvara montaj olduğu için 500 bayıldım. Şimdi masaya kurulum yaptıracağım.garanti olsun musteri ilgisi olsun kurulum olsun ilgililermi o onemli benim icin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anladım amazondan baska site varmı atabileceginiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kurulumu nasıl oldu hocam ilgililermiydi nerden aldınız
TCL televizyonlardan oneri yapabılırmısınızBütçe çıkabilirim derseniz QLED TCL alabilirsiniz. OLED - MiniLED - QLED diye gidiyor sıralama. Senin attığın model düz standart LED TV sıralamanın en altı gibi düşünebilirsin.