BU TELEVİZYON Alınır mı?

Uydu cihazları üreten köklü bir marka televizyon üretiyor ve bu modelleri yok satıyor. Çünkü MiniLED TV'yi bu fiyata alamazsın. F/P olarak bu fiyata alabileceğin en iyi televizyon bu.
Anladim baska oneriniz varmi peki bu bandda

Son düzenleme:
Anladim baska oneriniz varmi peki bu bandda
Bütçe çıkabilirim derseniz QLED TCL alabilirsiniz. OLED - MiniLED - QLED diye gidiyor sıralama. Senin attığın model düz standart LED TV sıralamanın en altı gibi düşünebilirsin.

Ben de aldım. 58i var ayrıca. Memnunuz.
Mini Led olarak rakşni yok bu fiyatta.
Marka takıntınız yoksa next next star iyidir.
garanti olsun musteri ilgisi olsun kurulum olsun ilgililermi o onemli benim icin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe çıkabilirim derseniz QLED TCL alabilirsiniz. OLED - MiniLED - QLED diye gidiyor sıralama. Senin attığın model düz standart LED TV sıralamanın en altı gibi düşünebilirsin.
anladım amazondan baska site varmı atabileceginiz

Ben de aldım. 58i var ayrıca. Memnunuz.
Mini Led olarak rakibi yok bu fiyatta.
Marka takıntınız yoksa next next star iyidir.
kurulumu nasıl oldu hocam ilgililermiydi nerden aldınız

Son düzenleme:
garanti olsun musteri ilgisi olsun kurulum olsun ilgililermi o onemli benim icin

anladım amazondan baska site varmı atabileceginiz

kurulumu nasıl oldu hocam ilgililermiydi nerden aldınız
Amazondan aldım. Kurulum 2 günde oldu.İlgililer ama bir vestel , arçelik gibi değiller. Servis sıkıntısı olduğu belli. Sorunsuz kurulum oldu. Duvara montaj olduğu için 500 bayıldım. Şimdi masaya kurulum yaptıracağım.

Son düzenleme:
TCL televizyonlardan oneri yapabılırmısınız

Geri