Arama sonuçları: *

1. Yphen

Hepsiburada limiti ile eşya alma?

Yanlış anlamayın hocam fakat 6-7 gün salona gidiyorsanız birincisi çok büyük bir yanlış yapıyorsunuz ikincisi diyet ile ister definasyon ister bulk sürecinde olun ilaç olmadan naturel şekilde plaj vücudunun bir tık ilerisine geçersiniz daha da ilerleyemezsiniz sadece adele doldurur kas kaybınızı...
  2. Yphen

Başka bir çözümü de yok demi :/ 1729084541 Hocam beni burada ki yaşı küçük arkadaşlar ile kıyaslamayın yaklaşık 2.5 senedir evde çalışıyorum çok ta sağlam estetik bir vücudum ve dolu dolu bir adelem var üşengeçlikten dolayı değil yol parası + yıllık salon ücreti haddinden fazla olduğu için evde...
  3. Yphen

Dostlar selamlar, Konu başlıkta ki gibi hepsiburada üzerinden 40k limitim var spor aletleri almak istiyorum salon fiyatlarından ötürü eve bir odaya mini salon tarzı bir şey kurmak istiyorum bench sehpası ağırlık seti almam lazım ama filtre kısmında hepsiburada limiti diye seçtiğim zaman...
  4. Yphen

İncehesap kargo sorunu hakkında

Aradım sistem hatası olmuş kargoya verilmiş SMS olarak gönderdiler linki.
  5. Yphen

Hayır görüşmedim daha. Stok yoksa şuan niye aynı ürüne baktığımız da "Stoktan 24 saatte hızlı teslimat" yazıyor ki?
  6. Yphen

Dostlar selam, Konu başlıktaki gibi 21 Ağustos'ta aldığım klavye bugün oldu hala kargoya verilmedi "3 gün içinde kargo" tarzı bir ibare vardı fakat şimdi baktığım da "24 saatte stoktan hızlı teslimat" ibaresi var ne zaman gelecek bu kargo bilgisi olan var mı veya ne yapmam gerekiyor yardımcı...
  7. Yphen

İncehesap hızlı kargo süresi

Arkadaşlar selam, Dün gece "Hızlı Kargo" seçenekli m2 ssd aldım bugün paketlenir yarın elime ulaşır diye sistemde bazı parçalar ikinci el olduğu için sistemi test etmem lazım ama ssd hala kargolanmadı mesaj bile gelmedi. Kendi sitesinde "Hızlı Kargo" yazan ürünlerin 24 saatte hemen kargolandığı...
  8. Yphen

Bu Hot Wheels Fast&Furious Paketi nereden bulabilirim?

Bu tarz setleri bulamazsın sadece Şok ve A101 marketlerine gelen setler var onda da sadece supra var 180 TL setin fiyatı kalanları tekil çok şanslı isen bulursun harici çok zor.
  9. Yphen

🔥SİGARAYA BÜYÜK ZAM GELDİ!

Adım adım Türkiye’nin sonu..
  10. Yphen

F/P Kahve makinası önerisi?

Arkadaşlar selamlar başlıkta da gördüğünüz gibi kaliteli sağlam bir kahve makinası önerirseniz çok sevinirim. Bütçe: 2K
  11. Yphen

Fer yak bilgisayar güvenilir mi?

Evet hocam güncellenmiş teşekkür ederim noctustan alacağım az önce baya baktım fiyat 4K gösteriyordu şimdi düzelmiş.
  12. Yphen

Sitesine girince 4154 gösteriyor hocam ondan fer yak bakmıştım.
  13. Yphen

Anladım teşekkür ederim noctus gaming iyi midir?
  14. Yphen

Soru başlıkta ki gibi arkadaşlar anakart alacağım burada az da olsa ucuz gözüküyor güvenilir mi alışveriş yapan oldu mu?
  15. Yphen

🔥İndirim ASUS ROG STRIX TKL Deluxe Klavye 1999'TL (610TL Geri Ödeme)

Şimdi hem nays ile hem de asus chargeback ile bu klavye 1300 TL gibi bir fiyata mı denk geliyor? İkinci elleri ne kadardan başlıyor?
  16. Yphen

Sağlam çift taraflı bant önerisi?

Valla işte ucuz bir tane alayım dedim duvara yapıştırdım 2 gün sonra söküldü akustik süngerler o yüzden kaliteli bir şey arıyorum.
  17. Yphen

Teşekkür ederim hocam öneri için. 1672056892 Garip hocam ilk defa sizden duyuyorum.
  18. Yphen

Anladım hocam teşekkür ederim akustik süngerleri tutsa yeter benim için 10 liralık bant aldım ama hepsi düşüyor duvardan
  19. Yphen

Teşekkürler hocam öneri için başka önerisi olan var mı?
  20. Yphen

Arkadaşlar selamlar sağlam yapışkanlı olan duvar boyasına zarar vermeyen bant arıyorum odam da akustik süngerlerim var 2 tane bant aldım ama adam gibi tutmadı duvardan söküldü akustikler buna göre güzel bir bant önerirseniz sevinirim.
Top Bottom