Arama sonuçları: *

1. Yphen

Amazon kargo kodu hakkında?

Tamamdır teşekkür ederim.
  2. Yphen

[H3 id='Teslimat+Bilgisi']Teslimat Bilgisi[/H3] [H3 id='Teslimat+Bilgisi']Takip Kimliği: BC******[/H3] Böyle yazıyor hocam
  3. Yphen

Bugün amazonda kargo takip numarası eklenmiş ama bana sms gelmedi kolaygelsin'den ne zaman gelir peki hocam ilk defa böyle bir şey yaşıyorum :D
  4. Yphen

Hocam BC ile başlıyor kargo kodu benim bildiğim ya kolaygelsin olur yada dhl öbürlerinde böyle bir şey görmedim. 1757014794 Denedim o da değil bu adamlar kafasına göre mi kargo takip kodu verdi?
  5. Yphen

Orada da yok hocam
  6. Yphen

Dostlar selamlar, Amazon'dan işlemci siparişi verdim DFS Bilgisayar'dan 2 Eylül Salı günü verdim siparişi Cumartesi geleceği söyleniyor lakin bugün kargo kodu verilmiş BC ile başlıyor kolaygelsine'mi ait veya nereye ait bilmiyorum da kolaygelsin'e aratınca kodu "Belirtilen Takip Numarasına Ait...
  7. Yphen

Öneri İyzico ve Parolapara ile alınacak ürünler?

Biliyorum hocam sıfırdan sistem diziyorum işte yani indirim olarak ne kadar iyi parça varsa almak istiyorum tek tek bütçem dahilinde.
  8. Yphen

Öneri İyzico ve Parolapara ile alınacak ürünler?

Dostlar selamlar kendime AM5 sistem diziyorum şuan sıfırdan itopya'dan olur gaminggen'den olur alınabilecek parçaları söylerseniz çok sevinirim. Bütçe: 6k
  9. Yphen

Burayı nereye şikayet edebilirim?

Dolandırıcılık şöyle siteleri var insta hesapları da var kargoya da verdiler ürünü ama ben sitelerine baktığımda kargo falan yoktu gözükmüyordu o kargoya verildi ibaresi ben kargoyu iptal ettikten 2 gün sonra sitede güncellendi ve mail geldi.
  10. Yphen

Giden 300 TL olsun da tek isteğim akılları başlarına gelsin uğraşsınlar diye saçma bir web site ve kargo takip süreçleri var para iade edilmiyor e tamam gönder ürünü diyorum göndermiyor.
  11. Yphen

Adamlara instagram dm'den "hakkınızda savcılığa tüm kanıtlarla beraber suç duyurusunda bulundum" desem akılları başlarına gelir mi?
  12. Yphen

Dolandırıcılık olarak mı başvurayım hocam?
  13. Yphen

Dostlar selamlar instagram da gördüğüm bir telefon kılıf sitesinden kılıf ve koruyucu cam sipariş etmiştim bayram öncesi nitekim 5-6 gün sonra kargoya da verildi lakin kargoya verilirken firma ismi kargonomi olarak gözüküyordu bende şüphelendim ben ne siparişi verdim diye iptal etmeden önce o...
  14. Yphen

F/P Traş makinesi önerisi?

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi 1000 TL gibi bir bütçem var evde saç ve sakal keseceğim berbere gitmek istemiyorum bunun için o yüzden F/P bir makine öneriniz var ise yardımcı olursanız çok sevinirim.
  15. Yphen

Beta Plus Teknoloji güvenilir mi?

Hepsiburada limiti ile taksitle alacağım hocam.
  16. Yphen

Tamamdır teşekkür ederim. Tamamdır teşekkür ederim.
  17. Yphen

Bu satıcıdan ürün satın alınır mı güvenilir mi yardımcı olursanız çok sevinirim. https://www.hepsiburada.com/akko-monsgeek-mg75s-he-shine-through-hall-effect-manyetik-switch-rgb-hotswap-mekanik-gaming-klavye-pm-HBC00007UDPKK?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJİ
  18. Yphen

Hepsiburada limiti ile eşya alma?

Yanlış anlamayın hocam fakat 6-7 gün salona gidiyorsanız birincisi çok büyük bir yanlış yapıyorsunuz ikincisi diyet ile ister definasyon ister bulk sürecinde olun ilaç olmadan naturel şekilde plaj vücudunun bir tık ilerisine geçersiniz daha da ilerleyemezsiniz sadece adele doldurur kas kaybınızı...
  19. Yphen

Başka bir çözümü de yok demi :/ 1729084541 Hocam beni burada ki yaşı küçük arkadaşlar ile kıyaslamayın yaklaşık 2.5 senedir evde çalışıyorum çok ta sağlam estetik bir vücudum ve dolu dolu bir adelem var üşengeçlikten dolayı değil yol parası + yıllık salon ücreti haddinden fazla olduğu için evde...
  20. Yphen

Dostlar selamlar, Konu başlıkta ki gibi hepsiburada üzerinden 40k limitim var spor aletleri almak istiyorum salon fiyatlarından ötürü eve bir odaya mini salon tarzı bir şey kurmak istiyorum bench sehpası ağırlık seti almam lazım ama filtre kısmında hepsiburada limiti diye seçtiğim zaman...
Geri