Arama sonuçları: *

1. Zecke

sahibinden mining ekran kartı alınır mı??

https://www.pttavm.com/pny-geforce-rtx-3060-8gb-verto-dual-fan-128-bit-nvidia-ekran-karti-p-447086627?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.82.1 1680562512 Daha uygun yollusu var
  2. Zecke

sahibinden mining ekran kartı alınır mı??

Hocam Eagle gigabyte 3060lar sıfır gibi olanlar 5500 bandında yani bence normal..mining yapılmamıştir yani şahsi fikrim
  3. Zecke

KoraySpor güvenilir mi?

Bursa'da mağazası 5veya 6 tane mağazası mevcut..çocukluğumdan beri günden güne büyüyen bir firma
  4. Zecke

Öneri 800 TL' ye kadar alınabilecek PSU'suz kasa önerileri

2.el düşünürseniz kendime alacağım bir kasa vardı rampage falcon x..arkadaş pazartesiye kalsın dedi kendisi İstanbul'da sahibindende buldum..bende bekleyemedim cuma Bursa'dan başka kasa aldım ..dilerseniz numarasını veririm 400 e vericekti sanırım
  5. Zecke

Amazon siparişimin teslimat adresi: asdasfasfasdfsdafa

Hocam kargo şirketi kolay gelsin oluyor genelde amazonda gelmeden önce adresinizde misiniz diye mesaj atıyorlar attığı linkte belki bir çözüm vardır..yada zaten telefon numarası varsa karşıdaki kargocu arkadaş biraz akilliysa hemen sizi arar adres neresi diye teyit eder
  6. Zecke

Amazon iade hakkında

2.is günü sonra
  7. Zecke

Amazon iade hakkında

Notebookstore idi
  8. Zecke

Amazon iade hakkında

Geçen ay hepsiburada da aynı bunlar oldu ve iade ettik direkt aldilar geri
  9. Zecke

Yardım Bu yazici renkli mi yoksa siyah beyaz mi

Baskı tipinde renkli yazıyor ama
  10. Zecke

İtopya pazartesi aksami aldim sistemi hala kargoya verilmedi

Bende sabah görüştüm 5 iş günü dediler bugüne yetişmezse maalesef pazartesi imiş
  11. Zecke

Uydu alıcılı televizyon nasıldır?

Çanak varsa çatıda sıkıntı yok
  12. Zecke

Kablosuz kulaklık önerisi

Haylou t15
  13. Zecke

Dolaptan Laptop Satılir mı

hocam bence riske girme
  14. Zecke

hangi ayakkabıyı alıyım

Bence puma