Neler Yeni

Amazon siparişimin teslimat adresi: asdasfasfasdfsdafa

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,168
İsim
Abdullah Aydoğdu
Arkadaşlar Amazon'a kayıt olurken rastgele asdasdasasdasd yazmıştım. Siparişi verdikten sonra fark edip yeni bir adres olusturdum, dogru adresı gırdım, varsayılan adres olarak ayarladım.
Ancak mevcut sıparısımın teslımat adresı degısmıyordu. Canlı destege yazdım yapabılcegımız bısey yok dıyorlar. Kargo firmasına yazarsınız diyorlar. Sadece posta kodu doğru adresteki, geri kalan her şey asfasfafadfsdafadfada.
Normalde iptal ederdim ama indirim kuponu kullandım. Sizce ne olur benim paket? Kargo firmasını mı arayayım paket onlara verilince?

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
Arkadaşlar Amazon'a kayıt olurken rastgele asdasdasasdasd yazmıştım. Siparişi verdikten sonra fark edip yeni bir adres olusturdum, dogru adresı gırdım, varsayılan adres olarak ayarladım.
Ancak mevcut sıparısımın teslımat adresı degısmıyordu. Canlı destege yazdım yapabılcegımız bısey yok dıyorlar. Kargo firmasına yazarsınız diyorlar. Sadece posta kodu doğru adresteki, geri kalan her şey asfasfafadfsdafadfada.
Normalde iptal ederdim ama indirim kuponu kullandım. Sizce ne olur benim paket? Kargo firmasını mı arayayım paket onlara verilince?
İptal edersen indirim kuponuda geri gelir diye biliyorum

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,168
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka sipraişlerimde aldığın ürünü seçip adresi değiştir diye bir seçenek var diye hatırlıyorum ama
Siparişimi değitşir diye bir seçenek var ancak tıklayınca siparişi oluşturudktan sonra adres değişikliği yapılamaz diye uyarı çıkıyor.
Canlı destek de aynı şeyi söyledi, sistemde değiştirmek diye bir şey yok dedi. :p

Zecke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Gülşen
Hocam kargo şirketi kolay gelsin oluyor genelde amazonda gelmeden önce adresinizde misiniz diye mesaj atıyorlar attığı linkte belki bir çözüm vardır..yada zaten telefon numarası varsa karşıdaki kargocu arkadaş biraz akilliysa hemen sizi arar adres neresi diye teyit eder

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,168
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kargo şirketi kolay gelsin oluyor genelde amazonda gelmeden önce adresinizde misiniz diye mesaj atıyorlar attığı linkte belki bir çözüm vardır..yada zaten telefon numarası varsa karşıdaki kargocu arkadaş biraz akilliysa hemen sizi arar adres neresi diye teyit eder
Reis şehir bile yazmıyor sıkıntı o. :D Her şey asdasddasasdas. Canlı destek önemli olan posta kodu dedi, onu doğru girdiyseniz sıkıntı olmaz dedi çünkü o bölgeye gelirmiş. Posta kodunu doğru yazmışım allahtan. Umarım kalkıp Antalya'dan aramazlar neredesiniz diye çünkü ben Tekirdağ'dayım. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Reis şehir bile yazmıyor sıkıntı o. :D Her şey asdasddasasdas. Canlı destek önemli olan posta kodu dedi, onu doğru girdiyseniz sıkıntı olmaz dedi çünkü o bölgeye gelirmiş. Posta kodunu doğru yazmışım allahtan. Umarım kalkıp Antalya'dan aramazlar neredesiniz diye çünkü ben Tekirdağ'dayım. :D
Hangi firmaya kargoyu vermişlerse ara oranın müşteri hizmetlerini takip no ile değiştirsinler

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
kargo firmasından değiştriliyor. Dert etme. Ben siparişlerimi evde olmadığım zaman sipariş ile ilgili mesaj gelince linke tıklayıp değiştiriyorum.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,168
İsim
Abdullah Aydoğdu
Hangi firmaya kargoyu vermişlerse ara oranın müşteri hizmetlerini takip no ile değiştirsinler
Daha verilmedi yeni sipariş verdim zaten 1-2 saat önce. Pazar bir de bugün verilir mi bilmiyorum.
Muhtemelen Kolay Gelsin firmasına verirler çünkü hep o kargoyla geliyor Amazon siparişlerim.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bana da kargo firmasını arayın demişti. Aramıştım. Sonra sadece gönderici değiştirebiliyor demişti. Sonra amazonu aradım. Onlarda kargo şirketi aramıştı. Bana da siz bir daha arayıp adresinizi söyleyin demişti. Aramıştım. Adımı flan söyleyip adresi değiştirmiştim. Boşuna iptal etme bence.

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Umut Şener
O adres bilgisiyle kargolayan amazon komedi.Bari biri adresleri kontrol edip iptal etsin siparişleri boşa para kaybı

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Daha verilmedi yeni sipariş verdim zaten 1-2 saat önce. Pazar bir de bugün verilir mi bilmiyorum.
Muhtemelen Kolay Gelsin firmasına verirler çünkü hep o kargoyla geliyor Amazon siparişlerim.
Vermedilerse iptal et

Top Bottom