Arama sonuçları: *

1. A

İncehesap garanti

diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık biz daha 26 gündür ne ürünü aldık ne parasını iade ettiler 😅
  2. A

İncehesap Ürünümden Garanti Belgesi Çıkmadı

O zaman dert etme fabrikasyon hatasıdır. Binde bir olacak bir şey başınıza gelmiş gene incehesap'ı arayıp bilgi almaya çalışın.
  3. A

İncehesap Ürünümden Garanti Belgesi Çıkmadı

Diğer forumlarda içi açılmış ürün gönderdiğini belirten çok kişi oldu incehesap'ın özellikle gaming gecesi ürünlerinde. Kutu sizde de açık mıydı dikkat ettiniz mi? Eğer açık ürün ise iadeden gelen ürün olabilir.
  4. A

İnce Hesap Büyük Hata !

Şunu belirteyim bu tür başlıklarda direk konu hemen kargoya çekiliyor ama alakası yok. Çünkü ne bu başlığı açan, ne demin yazan ne de ben kargo şirketleri ile sorun yaşadık. Nedense ısrarla kargo şirketleri yoğun deniyor. Biz kargo şirketlerini konuşmuyoruz ki. Kargo ulaşıyor incehesap işlemi...
  5. A

İnce Hesap Büyük Hata !

Peki hocam diğer siteleri absürt insanlar aramıyor mu? Ben teknoloji siteleri arasında incehesap kadar bekleteni görmedim. İncehesap ve itopya başı çeker bu konuda.
  6. A

İnce Hesap Büyük Hata !

@Ogzhnyldz Yapacak bir şey yok bende 8 mayıs'tan beri bekliyorum. Bu firma çok övülüyor ama müşteri hizmetleri en rezil firmalardan biri. Tebliğ tarihinden itibaren 15 gün geçtikten sonra karşı taraf kararı uygulamıyorsa icra müdürlüğüne başvurarak icra işlemi başlatabilirsiniz.
  7. A

İnce Hesap Büyük Hata !

Evet istanbul'da. Süre sorun değilse alabilirsiniz. Ancak kargo gelince kutuyu video çekerek açın sorun yaşarsanız elinizde kanıt olur. Mesela başlığı açan arkadaş video çekmedi ise incehesap kanıtla dese nasıl kanıtlayacak?
  8. A

İnce Hesap Büyük Hata !

Bir tane daha benimle kader mahkumu geldi. Başlığıma göze atabilirsin. Bende işlemci aldım 8 mayıs'ta. Kargo bizde yok diyor incehesap bizde de yok diyor. Ürün kayıp veya çalındı. Ayrıca birçok kişide benzer durum var kendileri dedi telefonda. Biri fena mal çaldı gibi geliyor. Ben iade açtım ama...
  9. A

BilişimPort hasarlı ürün gönderimi ve sonrası

Hocam aslında çözülebilecek bir sorun ama tabi değiştirmek hakkınız. Bilişimport iyi ve köklü firmadır sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Ups ise ne yazık ki TR'de ambar mantığıyla çalışıyor kargo mantığıyla değil.
  10. A

İnce Hesap Büyük Hata !

Eğer ürün acil lazım ise sakın alma. Ama zaman sorunun yok ise alabilirsiniz. Sonuçta sorun yaşasan da eninde sonunda ya ürün ya para gelir. Tabi o strese girmek istemiyorum dersen gene almayabilirsiniz. Bu senin önceliklerinle ilgili bir şey.
  11. A

İnce Hesap Büyük Hata !

Evet hatasız firma yok olamaz da ama gamegaraj ve teknobiyotik gerçekten iyi yönetti bu süreci veya iyi yönetmeseler de incehesap ve itopya leş olduğu için onlar iyi gibi göründü.
  12. A

İnce Hesap Büyük Hata !

Biz size bunları anlattık gençler gelip buraya başlık açmayın ayın 8'inde uyardım sizi. Evet hatalar olabilir ama bu kadar yüksek oranda olmaz. O yüzden hala incehesap ve itopya'dan alışveriş yapanlar boşuna laf etmesin. Sakın yok korona yok şu bu da demeyin. Bu unsurlar her firma için var...
  13. A

İtopya neden ürünleri yollamıyor?

İncehesap ve itopya'dan uzak durun ne zaman düzelirler veya bir daha düzelirler mi belirsiz. Paranız ile rezil olmayın.
  14. A

[Rehber] İncehesap Gaming Gecesi Ürünlerinin Değerlendirmesi- 29 Mayıs

Pek yoğunluk yok gibi bu hafta site kitlenmedi. 2-3 ürün hariç diğerleri bitmedi hemen. Geçen haftalar neydi öyle.
  15. A

Okuma 3350, yazma 1150. Ayrıntılı bilgiyi marka modeli google'a yazarak bulabilirsin.
  16. A

https://www.trendyol.com/xpg/sx8200-pro-3d-nand-nvme-m-2-sata-ssd-disk-256gb-asx8200pnp-256gt-c-p-4480979?merchantId=108699&utm_source=aff_t&utm_medium=cps&utm_campaign=gelirortaklari&utm_subaff=21&utm_term=102938d8572227f27e70d09c567626
  17. A

Hi-level 350 tl'ye var ama hi-level pek sıcak baktığım bir marka değil. Onun dışında da zaten 3000 üstü hız için min 460 tl civarı vermek lazım.
  18. A

Valla bu modelin bir üsttü 8200 pro. O da 460 tl civarında fiyatı. 3500 okuma var. Ben kullanıyorum testte 3550 veriyor.
  19. A

Zaten 240 tl. Büyük ihtimal 200 liraya düşer bence alınabilir.
  20. A

Sanmam gelmez artık alt taraflarda çevre birimleri oluyor genelde.
Top Bottom