Neler Yeni

[Rehber] İncehesap Gaming Gecesi Ürünlerinin Değerlendirmesi- 29 Mayıs

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gelen mouse sendro kaça düşerse alınır?Ofiyata daha iyisi var mı?

tugberd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Tuğber Dabak
MSI X570 A PRO anakart kullanıyorum bu arada. soğutucusu cıkmıyor çok ısınmayan m2 olursa fena olmaz :)

aliaarslann01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Ali Arslan
Gaming gecesi tam bir saçmalık , bilmeyeni kandırma sistemi, ürünlerin bir çoğunun indirimli hallerinden daha uyguna n11, gittigidiyor, hepsiburada vs. genel alisveris sitelerinden ve bilişim mağazalarindan bulmak kolay, elde kalan güncel olmayan ürünlerin önce fiyatlari artirilip sonra indirim gecesi adı altında tekrar satışa sunuyorlar... Kanmayın ,

Güzel rehber

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Gelen mouse sendro kaça düşerse alınır?Ofiyata daha iyisi var mı?
Sendo alma logitech g102 alırsın en azından. corsair harpoon rgb pro öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gaming gecesi tam bir saçmalık , bilmeyeni kandırma sistemi, ürünlerin bir çoğunun indirimli hallerinden daha uyguna n11, gittigidiyor, hepsiburada vs. genel alisveris sitelerinden ve bilişim mağazalarindan bulmak kolay, elde kalan güncel olmayan ürünlerin önce fiyatlari artirilip sonra indirim gecesi adı altında tekrar satışa sunuyorlar... Kanmayın ,

Güzel rehber
Yok genelde indirim oluyor zaten başka yerden fiyatına bakmadan almıyoruz

Pasoytaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Breived

Güzel rehber
Üründen ürüne değişiyor R5 3600 piyasası 1350 TL civarı iken 1150 TL ye görmüştüm indirimde.

BlowEca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emre Can
GamePower Windrunner nasıl sizce yoksa üstüne koyup Arctic Freezer 34 mu almalıyız

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Brom senle aynı şeyi arıyoruz ama ben bu mouseden pek tatmin olmadım başka ucuz mouse gelmsse bir dahaki geceyi bekliycem
Valla ben hiç beklemiyicem yarın başka bir mouse alıcam.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
GamePower Windrunner nasıl sizce yoksa üstüne koyup Arctic Freezer 34 mu almalıyız
Arctic Freezer 34 tabii ki. Stok soğutucudan pek bir farkı olacağını sanmam windrunner'ın.

Top Bottom