Brom senle aynı şeyi arıyoruz ama ben bu mouseden pek tatmin olmadım başka ucuz mouse gelmsse bir dahaki geceyi bekliycemGelen mouse sendro kaça düşerse alınır?Ofiyata daha iyisi var mı?
Sendo alma logitech g102 alırsın en azından. corsair harpoon rgb pro öneririmGelen mouse sendro kaça düşerse alınır?Ofiyata daha iyisi var mı?
Yok genelde indirim oluyor zaten başka yerden fiyatına bakmadan almıyoruzGaming gecesi tam bir saçmalık , bilmeyeni kandırma sistemi, ürünlerin bir çoğunun indirimli hallerinden daha uyguna n11, gittigidiyor, hepsiburada vs. genel alisveris sitelerinden ve bilişim mağazalarindan bulmak kolay, elde kalan güncel olmayan ürünlerin önce fiyatlari artirilip sonra indirim gecesi adı altında tekrar satışa sunuyorlar... Kanmayın ,
Güzel rehber
Üründen ürüne değişiyor R5 3600 piyasası 1350 TL civarı iken 1150 TL ye görmüştüm indirimde.Gaming gecesi tam bir saçmalık , bilmeyeni kandırma sistemi, ürünlerin bir çoğunun indirimli hallerinden daha uyguna n11, gittigidiyor, hepsiburada vs. genel alisveris sitelerinden ve bilişim mağazalarindan bulmak kolay, elde kalan güncel olmayan ürünlerin önce fiyatlari artirilip sonra indirim gecesi adı altında tekrar satışa sunuyorlar... Kanmayın ,
Güzel rehber
Bende 102ye baktım denedim ama elim cok büyük olduğu için 102 avucumun icinde kalıyor cok küçükSendo alma logitech g102 alırsın en azından. Corsair harpoon RGB pro öneririm
mesela 500 TL bandında ne önerirsin cok saol hocam bu arada yardımların için
Valla ben hiç beklemiyicem yarın başka bir mouse alıcam.Brom senle aynı şeyi arıyoruz ama ben bu mouseden pek tatmin olmadım başka ucuz mouse gelmsse bir dahaki geceyi bekliycem
Arctic Freezer 34 tabii ki. Stok soğutucudan pek bir farkı olacağını sanmam windrunner'ın.GamePower Windrunner nasıl sizce yoksa üstüne koyup Arctic Freezer 34 mu almalıyız
Nitro 5700xt serisinin en iyisi diye biliyorum ve en performanslı olanıdırNitronun + ve - lerini yazarsan seviniriz
bende öyle düşünüyodum sorayım dedimArctic Freezer 34 tabii ki. Stok soğutucudan pek bir farkı olacağını sanmam windrunner'ın.