Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Tavrını düzeltirmisin? Sadece soruyoruz.Ticaretini yapıyom belki kardeş sanane ne karışıyon
Tavrını düzeltirmisin? Sadece soruyoruz.Ticaretini yapıyom belki kardeş sanane ne karışıyon
Ben burda argo bir şey demedim bu bir ikincisi bu arkadaş bu ben 3900x dediğim günden beri napıcan napıcan diyo sanane ya ne yapıcaksam belki ticaretini yapıyorum ona ne he ona ne param var ki alıyorum bidaha uğraşmamak için anlamıyo 50 kez diyo sanane @KaanCK sanane kardeşim gidem ryzen 1200 mü alayım var para allaha şükür ilgilendirmiyor seni ticaretini yapıp para kazanıyorum yani sana küfür etsem tamam gel laf et ama ben burda onu ilgilendirmeyen bi kelime dedim yani sanane anlamı karışma sen yada bulaşma elleşme manalarına gelebilir anladın inşallahLaflarında dikkat et güzel kardeşim benim.Yardımcı olmak istiyor millet sana.
imzamda ki sistemde kullanıyorum windows ve driverler kurulu diğer ssd ye de oyunlar kurulu.ya bende sadece 80gb HDD var ve SSD alınca onu kullanmamayı düşünüyorum 128gb az gelir diye korkuyorum
Kardeşim benim birdaha benim açtıgım konulara yada mesajlara lütfen ama lütfen mesaj atma gerekirse bakma görmezden gel tamam mı lütfen senin yüzünden sonra millet bana yazıyorTavrını düzeltirmisin? Sadece soruyoruz.
sey diyorum yani 128gb ssd alıp üstüne bu hddyi kullansam sıkıntı olur mu hdd cok eski bazen veri kaybı da oluyorimzamda ki sistemde kullanıyorum windows ve driverler kurulu diğer SSD ye de oyunlar kurulu.
Hangi ürünü bekliyorsun?hala overrated kulaklıklar geliyor monitörü dişlicem yemin ederim
Senin overrated ın anlamını bildiğinden şüpheliyim.hala overrated kulaklıklar geliyor monitörü dişlicem yemin ederim
Hangi ürünü bekliyorsun?
bence biliyorum yaSenin overrated ın anlamını bildiğinden şüpheliyim.
Sanmam gelmez artık alt taraflarda çevre birimleri oluyor genelde.a320 çipset anakart