Arama sonuçları: *

1. ahmetkilcik

X BOX SERIES S için Smart TV önerisi

Hocam 27 inch monitörüm var zaten hem de netflix vesaire izlemek için TV bakıyorum. Hem de X Box ile kullanacağım. Monitör düşünmüyorum ama TV olursa da en azından Android düşünüyorum. webOs çok sağlıklı değil. Tv konusunda Onvo var android ama servis ağı yokmuş.
  2. ahmetkilcik

X BOX SERIES S için Smart TV önerisi

Merhabalar, Xbox Series X ile kullanmak için ve aynı zamanda Netflix vesaire izlemek için 43" - 50" arası TV bakıyorum. Bütçem maalesef 7-8 Bin TL. Her türlü önerinize açığım marka takıntım vesaire yok, bu arada 4K mı olmalı yoksa 2k veya 1080p mi bunu da bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  3. ahmetkilcik

Yardım Donanım Arşivi Gençer Gaming Sistemi Gelen Varmı

Bana geldi parçalar gayet iyi paketlenmiş ama mutlaka video çekin açarken.
  4. ahmetkilcik

Kargoda mı sizinki? ne zaman verildi?
  5. ahmetkilcik

Bana bugün kesin dediler 2 saat önce allah allah
  6. ahmetkilcik

Kargon çıkınca günceller misin kirvem
  7. ahmetkilcik

DA-C / RYZEN 5 5600/ RX 6700 OYUNCU BİLGİSAYARI satın aldım hala onay bekliyor.

Benim de aynı durumda dostum Ankara'ya kaç günde teslim edilir acaba merak ediyorum.
  8. ahmetkilcik

Hepsiburada kullanılmış kablo yolladı.

Hocam kablolar bir adet tel gibi siyah bir şeyşe sarılı gelir ya o da yok, biri takmış iade etmiş. Şuan ekran kartım daha gelmedi deneylemedim ama bir insan displayportu neden iade eder ki? Bozuk mudur acaba yorumlarda gördüm bir sürü kişi bu şekilde almış ama çalışmasında sorun yokmuş...
  9. ahmetkilcik

Hepsiburada kullanılmış kablo yolladı.

Arkadaşlar merhabalar, hepsiburada üzerinden Paugge vesa 1.2 displayport kablosu satın aldım. Kablonun jelatini açılmış geldi. Fotoğraflara ve paket açılımlarına baktığımda içinde olan cırt bantlar da yok. Değişim veya iade alırlar mı? Ürün linki: Paugge Kablo
Top Bottom