Neler Yeni

Hepsiburada kullanılmış kablo yolladı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
Arkadaşlar merhabalar, hepsiburada üzerinden Paugge vesa 1.2 displayport kablosu satın aldım. Kablonun jelatini açılmış geldi. Fotoğraflara ve paket açılımlarına baktığımda içinde olan cırt bantlar da yok. Değişim veya iade alırlar mı?

Ürün linki: Paugge Kablo

Ekler

• 3FF5F6DF-64A0-4E30-944F-0B7977E637E6.jpeg
    3FF5F6DF-64A0-4E30-944F-0B7977E637E6.jpeg
    40 KB · Hit: 80

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,061
İsim
göksel yurtcan
Arkadaşlar merhabalar, hepsiburada üzerinden Paugge vesa 1.2 displayport kablosu satın aldım. Kablonun jelatini açılmış geldi. Fotoğraflara ve paket açılımlarına baktığımda içinde olan cırt bantlar da yok. Değişim veya iade alırlar mı?

almak zorundalar hocam

En İyi Cevap
3
Müşteri temsilcisi ile iletişime geçin. Alırlar.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,575
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İade alırlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Muhammet ali
15 gün koşulsuz şartsız iade hakkın mevcut

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE

Destek birimiyle iletişime geçin. Ne desek boş. Kutuda hasar vs olsa hemen iade alırlar ama sadece sticker ın açılmış olması bilemedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Destek birimiyle iletişime geçin. Ne desek boş. Kutuda hasar vs olsa hemen iade alırlar ama sadece sticker ın açılmış olması bilemedim.
Hocam kablolar bir adet tel gibi siyah bir şeyşe sarılı gelir ya o da yok, biri takmış iade etmiş. Şuan ekran kartım daha gelmedi deneylemedim ama bir insan displayportu neden iade eder ki? Bozuk mudur acaba yorumlarda gördüm bir sürü kişi bu şekilde almış ama çalışmasında sorun yokmuş anlayamadım. Aynı açık paket olayı Amazonda da olmuş.

Newkan

80+ Bronze
Direk iade.

Bergee

80+ Silver
Alırlar bu arada bende buradan kablo almıştım yanlış kablo sipariş etmişim değiştirmek istediğimi belirttim diğerinin siparişini verip bunuda iade etmek istemiştim iade hemen kabul edildi param hesabıma geri düştü. İyi bir firma zaten bunu sorun etmezler :) Direkt olarak iade et.

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Hocam kablolar bir adet tel gibi siyah bir şeyşe sarılı gelir ya o da yok, biri takmış iade etmiş. Şuan ekran kartım daha gelmedi deneylemedim ama bir insan displayportu neden iade eder ki? Bozuk mudur acaba yorumlarda gördüm bir sürü kişi bu şekilde almış ama çalışmasında sorun yokmuş anlayamadım. Aynı açık paket olayı Amazonda da olmuş.
Amazon anında sorgusuz alır geri. Hepsiburada kıvrandırır mı bilmiyorum. Ben 2 ay önce yaşadığım bir sorun için iletişime geçtiğimde abuk subuk konuşup zoraki olarak tanımlama yapmışlardı bana. 50 TL fazla ver Amazon'dan al. Başın ağrımaz en azından. Harikalar ya, tarihin en iyi e-ticaret sitesi bence.

Top Bottom