Arama sonuçları: *

1. altin cocuk

Öneri Trendyol'dan 300 TL Klavye Önerisi

Takas yapabiliriz :p
  2. altin cocuk

Öneri Trendyol'dan 300 TL Klavye Önerisi

Kesinlikle ajazz ak33. Kendim de 2 haftaya yakın kullanıyorum son derece memnunum. Cherry mx klonu switchlere sahip. https://www.trendyol.com/ajazz/ak33-82-tus-tam-mekanik-gaming-klavye-p-90104220?boutiqueId=579822&merchantId=145948 1630444700 Bu da incelemem...
  3. altin cocuk

Dolandırıldım /Donanım arşivi dolandırıcısı

Ülkede huur çocugu kaynadıgını unutmuşum suç bende kimseye güvenmeyin bu zamanda.
  4. altin cocuk

Dolandırıldım /Donanım arşivi dolandırıcısı

Forumda tam teşekkürlü troll dolandırıcı var . Dün de @Batuw adlı arkadaşı dolandırmış fakat adam çok değişik birisi ve acınası halde. Tek tek ss'lerle beraber anlatıcam. Steam kod istediğini uygun geldiğini söyleyip almak istediğini söyledi. Normal de önce para sonra kod şeklinde çalışıyorum...
  5. altin cocuk

Hepsiburada 50 TL indirim kampanyasını kullanamıyorum

Denedim hocam hiç alışveriş yapılmamış tel ile de denedim. Hiç sipariş verilmemiş telefondan hiç sipariş verilmemiş numarayla da denedim olmuyor.
  6. altin cocuk

Hocam bu hb de tam çakkal çıktı aynı ipden ve aynı telefondan girince işi çakıyorlarmış
  7. altin cocuk

Kaydetmedim. Kaydedip deneyeyim. 1627997362 Daha 2 hafta öncesine kadar vardı şu an bilmiyorum. 1627997614 Müşteri hizmetleri kampanyanın bulunduğunu söyledi fakat sepetim de indirim gözükmüyor.
  8. altin cocuk

Yeni hesap açıp mobil uygulamadan giriyorum fakat sepette indirim gözükmüyor neden olabilir?
  9. altin cocuk

Kapıda Ödemeli Ürün Göndermek Ürünün Parasıda dahil

Sahibinden de var oradan yapabilirsin evet kesinti yapıyor. O kesintiyi de ibandan yollayabilir.
  10. altin cocuk

İtopya'dan Alışveriş Yapmayın, Yaptırtmayın

Sen sorun yaşamadın diye başkası yaşamayacak değil.
  11. altin cocuk

Bak beni anlamıyorsunuz galiba ben kendimden örnek verdim tamam kabul ediyorum kulaklık hijyenik bir ürün iade koşullarını okumam lazımdı kabulleniyorum. Fakat ssd soğutucu mouse ram gibi ürünleri de iade almıyorlar almıyorlar. Şikayetvar'a girip bakabilirsin forumlara girip bakabilirsin bir...
  12. altin cocuk

Değiştirmeyeceğim neden değiştireyim? Gelip okusunlar herkesin kendi iradesi ben söylüyorum söyleyeceğimi iade gibi işlemlerde elinizde patlar ürün.
  13. altin cocuk

Trendyol hepsiburada amazon koşulsuz iade alırken neden itopya almıyor ?
  14. altin cocuk

Mouse eline oturmadı ise nasıl kullanacak ? Kulaklık kafasına uymadıysa nasıl kullanacak iç çamaşırı poposuna uymadıysa nasıl kullanıcak? Benimde kafama ve kulağımı acıttığı için iade etmek istiyorum sonuçta ürünü test etmedim rahatlık kişiden kişiye değişir.
  15. altin cocuk

@Furkan Aslan Bakın mesela sadece bir örnek. Boş yapmışsın diyenleri anlamıyorum İtopya fanılar galiba.:rolleyes: 1616258267 14 gün koşulsuz iade hakkı yasası ne olacak?
  16. altin cocuk

3 aydır iade talebi değerlendiriliyor da kalan bir sürü kişi var inşallah benim talebimi kabul ederler.
  17. altin cocuk

14 gün iade hakkım var kutuyu açmayıp ne yapacam?
Geri