iade süreci aldığınız yere bağlı hocam 21 günde sürebilir 2 günde ve evet kabul olur çünkü ekran patlaması bir sorundur. Cidden çıkmazın içindesiniz gibi :D
hocam iade hakkınız varsa iadeye gönderin kendi sevisi ekran değişimi yapacaktır ve o koruyucu camda gene çöp olacak size kalmış bir şey ben olsam iade ederdim gene aynıya denk gelecek çünkü.
trendyol 300 liralık mouse iadesi için beni tam 21 gün bekletti üstüne 3 günde bankayı bekledim o sıra mouseye 600tl zam geldi iade süreci içinde bunuda belirttim herhangi bir dönüş alamadım ama büyük ihtimal sizede aynısını yapacaklar.
Çoğu sahte hocam türkiyede bildiğim kadarıyla satışıda yasak nikotinli olduğu için. Kıbrısdan vesayre gönderim sağlayan siteler bulabilirseniz alın yada o fiyata onu alcanıza biraz daha ekleyip pod alın.
Amazonda canlı destek ile çözüme vardık karşı tarafa ürün ulaşmış satıcı itopya :D ama herhangi bir işleme geçmemişler amazon sayesinde işlemleri başlatmışar.
Kasım 29da iade verdiğim monitörüm karşı tarafa ulaştı fakat uygulamada hala bu şekilde gözükmekte ne yapmam gerekmekte herhangi bir para iadesi olmadı.
İade talebi oluşturdum baktığım kadarıyla mngnin getirdiği kargolar kapıdan alinacakmis ama bugün gelen vesayre olmadı bunu tam nasıl anlayabilirim amazonda böyle yazmakta veya Amazon destek numarası varmıdır?
Az önce kusurlu panelli mag256f monitörü iade talebinde bulundum yarın kapıdan alacaklarmis sadece iade nedenini sordular herhangi bir resim ekleyemedim resim eklemem gereklimi veya nasıl resimleri gönderebilirim teşekkürler.