Arama sonuçları: *

1. ardaakahs

Yardım Sapphire ekran kartı garanti sorgulama

Garantisi benim abi diyen biyer ekran kartı Çin'den vesayre alınmış oluyor
  2. ardaakahs

Yardım Kredi Kartıma Gelen İadeyi Nasıl Kullanacağım?

iade süreci aldığınız yere bağlı hocam 21 günde sürebilir 2 günde ve evet kabul olur çünkü ekran patlaması bir sorundur. Cidden çıkmazın içindesiniz gibi :D
  3. ardaakahs

hocam iade hakkınız varsa iadeye gönderin kendi sevisi ekran değişimi yapacaktır ve o koruyucu camda gene çöp olacak size kalmış bir şey ben olsam iade ederdim gene aynıya denk gelecek çünkü.
  4. ardaakahs

Yardım Tüketici iadesi hakkında

trendyol 300 liralık mouse iadesi için beni tam 21 gün bekletti üstüne 3 günde bankayı bekledim o sıra mouseye 600tl zam geldi iade süreci içinde bunuda belirttim herhangi bir dönüş alamadım ama büyük ihtimal sizede aynısını yapacaklar.
  5. ardaakahs

hocam o şekilde yazmışsınızkı cümle kendi içerisinde 2 defa tekrar yapıyor.
  6. ardaakahs

Trendyol express Pazar günü iade alır mı?

pazartesi veya salı
  7. ardaakahs

Orijinal puff nereden bulunur?

Çoğu sahte hocam türkiyede bildiğim kadarıyla satışıda yasak nikotinli olduğu için. Kıbrısdan vesayre gönderim sağlayan siteler bulabilirseniz alın yada o fiyata onu alcanıza biraz daha ekleyip pod alın.
  8. ardaakahs

18 bin tl bütçe ile sistem önerisi yapabilir misiniz?

https://www.gencergaming.com/gen-xx-ddr4 sıfır istersen bak derim psu c4 ama
  9. ardaakahs

Yardım Amazon iade sorunu??

Amazonda canlı destek ile çözüme vardık karşı tarafa ürün ulaşmış satıcı itopya :D ama herhangi bir işleme geçmemişler amazon sayesinde işlemleri başlatmışar.
  10. ardaakahs

Numarası yok hocam bulamadım biliyorsanız verin. 1733639581 Numarasını bilmiyorum bulamadim
  11. ardaakahs

Kasım 29da iade verdiğim monitörüm karşı tarafa ulaştı fakat uygulamada hala bu şekilde gözükmekte ne yapmam gerekmekte herhangi bir para iadesi olmadı.
  12. ardaakahs

Mieko.com.tr güvenilir site midir?

Güvenli
  13. ardaakahs

Yardım İadem kapidanmi alınacak?

Hiç görmedim hocam vallahi saolun 😃
  14. ardaakahs

Yardım İadem kapidanmi alınacak?

İade talebi oluşturdum baktığım kadarıyla mngnin getirdiği kargolar kapıdan alinacakmis ama bugün gelen vesayre olmadı bunu tam nasıl anlayabilirim amazonda böyle yazmakta veya Amazon destek numarası varmıdır?
  15. ardaakahs

Amazon iadesi nasıl işler?

Max 1 haftada para iadesi gösteriyor ama? 1732908821 Max 1 hafta yazıyordu yanlış mı?
  16. ardaakahs

Ekleyemedim hocam sadece mesaj yazabildim
  17. ardaakahs

Sonradan vesayre isterlermi çünkü okuldan çok geç çıkıyorum ve telefonu kutuya koymaktayin annemin numarasını verdim kadının anladığı ettiği yok
  18. ardaakahs

Kolay iade ile uygulamadan ettim.
  19. ardaakahs

Az önce kusurlu panelli mag256f monitörü iade talebinde bulundum yarın kapıdan alacaklarmis sadece iade nedenini sordular herhangi bir resim ekleyemedim resim eklemem gereklimi veya nasıl resimleri gönderebilirim teşekkürler.
Top Bottom