Tablet ararken bakmıştım, xiaomi resmi distribütörü ve yetkili satıcısı. Alışverişim olmadı.Sanırım hiç deneyen yok?
Aynı şekilde denk geldim. Normalde 21 bne satılan tableti 13 bine satmaları aklıma soru işareti taktı. Bu yüzden bu konuyu açmak zorunda kaldım.Tablet ararken bakmıştım, xiaomi resmi distribütörü ve yetkili satıcısı. Alışverişim olmadı.
Alışveriş yaptınız mı yani?Güvenli
Pad 6dan bahsediyorsanız piyasasının normali öyle, pek bir yanlışlık var denilemez. 21 bine tab s9 falan varken bunun yüzüne bakılmaz. Ben redmi pad pro veya poco pad ile arasında pek bir fark göremediğim için redmi pad pro aldım.Aynı şekilde denk geldim. Normalde 21 bne satılan tableti 13 bine satmaları aklıma soru işareti taktı. Bu yüzden bu konuyu açmak zorunda kaldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alışveriş yaptınız mı yani?
Tam olarak o tabletten bahsediyorum hocam. Tablet konusunda pek bilgim yok. Öneriniz var mı?Pad 6dan bahsediyorsanız piyasasının normali öyle, pek bir yanlışlık var denilemez. 21 bine tab s9 falan varken bunun yüzüne bakılmaz. Ben redmi pad pro veya poco pad ile arasında pek bir fark göremediğim için redmi pad pro aldım.
Max bütçe nedir?Tam olarak o tabletten bahsediyorum hocam. Tablet konusunda pek bilgim yok. Öneriniz var mı?
Hocam o kadar bütçe var ise önerim tab s9 olur.Yani 20.000₺ falan olabilir.
Evet.Samsung muydu o?