Arama sonuçları: *

1. B

🔥İndirim Getir 5 Ürün Hediye Kampanyası

piyasa degeri minimum 600tl olan sepeti 350'ye aldım. Tesekkurler.
  2. B

Yurtici kargo problemi

yok knk sakin ol
  3. B

laptopumu kaça satabilirim ?

tabii ki hocam cok dikkat etmedim sadece ekran kartı yonunden benzer bilgisayarlara baktım. Bence ikinci el satısta: O ürünü alacak kişi olsan o ürüne kaç para verirsin? ve Satıcı olarak kaça satarsan seni üzmez? sorularını cevaplayıp o aralıkta pazarlık ve aciliyet payı da vererek fiyat belirlenmeli
  4. B

laptopumu kaça satabilirim ?

benzer ozelliklerdeki farklı laptoplar kaca konulmus diye bakabilirsin hocam ona gore cihazına bir deger biç. kısa bi göz attım ve 25-30 arasına gidebilecegini gozlemledim.
  5. B

Bershka, Burdur'a Kargonun Gelmesi Ne Kadar Surer?

bu siteye bi de voide bakcam bakalm 1713217156 bu hm berskha fln ayakkabi onermiyorum ama ucuz en azindan
  6. B

valla su markalar bile 600.700 yapmis bu yaz napcam bilmiyorum
  7. B

kargoya vermeleri uzun surebilir. benim izmir aldiktan sonra 2 gune magazadan teslim alabiliyorum
  8. B

Havale sonrası kargo

Ben sehir disina satis yaparsam havale sonrasi kargo yaparim. Ancak aliciysam havale sonrasi kargoyu asla kabul etmem. guvenmiyorsan hic yapma kral
  9. B

Amazon tarafından mağdur edildim.

normalde amazonun bu tür durumlarda izledigi politika şu oluyor. Eski urunu iade et. Yenisini satin al. Yenisi gelince aradaki farkı hediye çeki olarak hesaba gelir
  10. B

Bu çekiliş gerçek mi

dolandırıcı sakın hic bir para yollama
  11. B

Şarjlı pil mi kullan at pil mi

Hocam selam. Dün mediamarkttan 2 pil+ 2li şarj aletini 340tlye aldım. Bende de 2 tane pil vardı onceden. Bugun bu indiirmi gordum. piyasası 550-600 arası bana kalırsa fiyat cok iyi. Ek olarak benim aldıgım 2100mah iken bu linkteki 2600mah...
  12. B

az once baktım tak cıkar yaparak uc sefer de farklı gosterdi 54 42 24 gosterdi :d
  13. B

yuzdesi nasil kontrol ediliyor hocam?
  14. B

varta markası hem bilindik hem ucuz diye yazdım.
  15. B

Ben de aynı arayıstayım hocam, kol geleli 4 duracell bitirdim daha 2 hafta oldu olmadı. Aylık masraf 100 lirayı asacak gibi gozukuyor. Ya toplu varta falan alacagım ya da gp şarjlılardan alcam 600tlye.
  16. B

İban İle Dolandırılmada Dava Açsam Kazanır Mıyım?

Polise git icin rahatlıcaksa. Tanıdık savcı varsa dava aç. Bir sonuc cıkmaz ama. Ne kadar yolamıstın.
  17. B

İtemsatis.com sitesinde dolandırıldım, site sahipleri umursamadı

gecmis olsun. 50 alisveris yapip 45inde iade almak zorunda kaldim. saticilar yanlis hesap vs gonderip duruyorlar. Umarim yuksek bir mebla kaptirmamissinizdir
  18. B

Amazon kusurlu ürünümü değişmiyor

cok sacma, kendi adıma yurtdısı urunum 3 ay sonra direkt olarak para iadesi yapıldı. bence biraz bekleyin aksamuzeri tekrar deneyin iletisim kurmayı
Top Bottom