Neler Yeni

Amazon tarafından mağdur edildim.

En İyi Cevap
3
Dostlar selam, Amazon.com.tr 'den JSAUX Çanta model ürünü 700tl ye vergi dahil aldım. Ürünü bana yanlış göndermişler ve iade alabiliyorlar ancak üründe şuan 1000tl olmuş ne yapabilirim? Güyya iyi diye amazondan alıyoruz birde uğraşıyoruz Hepsiburada premium amazondandn on kat daha iyidir benden demesi.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,887
İsim
ege erdem demirelli
Dostlar selam, Amazon.com.tr 'den JSAUX Çanta model ürünü 700tl ye vergi dahil aldım. Ürünü bana yanlış göndermişler ve iade alabiliyorlar ancak üründe şuan 1000tl olmuş ne yapabilirim? Güyya iyi diye amazondan alıyoruz birde uğraşıyoruz Hepsiburada premium amazondandn on kat daha iyidir benden demesi.
Degisim kabul etmiyorlar mi

Reav

80+ Silver
Yapacak bir şey yok maalesef bu amazonunda suçu değil ekonomiden dolayı fiyatlar çok değişken:(

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,887
İsim
ege erdem demirelli
Birde iade alabileceklerini satici mi amazon musteri temsilcisi mi soyledi?

En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,887
İsim
ege erdem demirelli
Müşteri hizmetleri.

Kanka parasını verdiğim ürünün yerine bana eski model göndermelerinin ekonomiyle ne alakası var?

Hayır.
Tuketici haklarina basvurun veya birdaha gorusun temsilciyle cunku aldiginiz urunden gondermek zorundalar. Normalde amazon musteri hizmetleri cok iyidir neden olmus anlayamadim. Ben klavye almistim cadde ve bina adresini yazmamisim, o yuzden ankara merkezine geri gitmis. Aradik konustuk ozur dilediler klavyeyi motokurye ile ayni gun geri yolladilar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapacak bir şey yok maalesef bu amazonunda suçu değil ekonomiden dolayı fiyatlar çok değişken:(
Adama yanlis urun gondermisler, urunun fiyati artmis, urunu yollayamayiz diyorlar. Sence suc kimde?

En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tuketici haklarina basvurun veya birdaha gorusun temsilciyle cunku aldiginiz urunden gondermek zorundalar. Normalde amazon musteri hizmetleri cok iyidir neden olmus anlayamadim. Ben klavye almistim cadde ve bina adresini yazmamisim, o yuzden ankara merkezine geri gitmis. Aradik konustuk ozur dilediler klavyeyi motokurye ile ayni gun geri yolladilar.
Tekrar bağlandım tekrar aynı şeyi söylüyorlar, amazon müşteri hizmetleri ilk geldiğinde iyiydi. Daha fazla olsun ama Hepsiburada'nın premiumu olsun bundan sonra tavrımız belli.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,887
İsim
ege erdem demirelli
Tekrar bağlandım tekrar aynı şeyi söylüyorlar, amazon müşteri hizmetleri ilk geldiğinde iyiydi. Daha fazla olsun ama Hepsiburada'nın premiumu olsun bundan sonra tavrımız belli.
Hocam tuketici haklarina basvurun. Size katiliyorum premium daha iyi suan

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Sadettin Y
normalde amazonun bu tür durumlarda izledigi politika şu oluyor. Eski urunu iade et. Yenisini satin al. Yenisi gelince aradaki farkı hediye çeki olarak hesaba gelir

En İyi Cevap
3
normalde amazonun bu tür durumlarda izledigi politika şu oluyor. Eski urunu iade et. Yenisini satin al. Yenisi gelince aradaki farkı hediye çeki olarak hesaba gelir
Bunu da teklif etmediler ki hediye çekleride çok sınırlı üründe geçerli oluyor. Ben parasını verdiğim ürünü istiyorum sadece.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Sinan
2 hafta önce aldığım deterjan agt nin saçmalığı yüzünde elime ulaşmayınca amazon iptal etti banada 39 tl hediye çeki verip paramı iade etti ve eğer aynı ürünü alırsanız aradaki farkı karşılama sözü verdiler.
Daha öncede klavye almıştım 6 ay sonra bozuldu iade aldılar yenisini sipariş geçtim aradaki 500 tl farkı iade ettiler.
Amazondan ne talep etsem genelde sorgusuz kabul edildi , edilmediği zaman başka mh bağlanıyorum sorun çözülüyor.

Ürün satıcısı amazon değilse fazla yardımcı olmuyorlar maalesef. Ürünün altına yorum yazın onlarla da ilgileniyorlar satıcı düşük puanı görüp sorun amazondaysa iletip yardımcı oluyorlar.

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
EFEKAN SARIKAYA
hocam hatalı göndermişler değişim yapmalılar söyledin mi fotoğraflar ile kanıt sundun mu

Top Bottom