DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun kralını yazıcam birazda da hem arama hem mesaj ile konuştum yanıt alamadım en son mail attım, buna da olumsuz dönüş gelirse THH'ye başvuracağız artık.2 hafta önce aldığım deterjan agt nin saçmalığı yüzünde elime ulaşmayınca amazon iptal etti banada 39 TL hediye çeki verip paramı iade etti ve eğer aynı ürünü alırsanız aradaki farkı karşılama sözü verdiler.
Daha öncede klavye almıştım 6 ay sonra bozuldu iade aldılar yenisini sipariş geçtim aradaki 500 TL farkı iade ettiler.
Amazondan ne talep etsem genelde sorgusuz kabul edildi , edilmediği zaman başka mh bağlanıyorum sorun çözülüyor.
Ürün satıcısı amazon değilse fazla yardımcı olmuyorlar maalesef. Ürünün altına yorum yazın onlarla da ilgileniyorlar satıcı düşük puanı görüp sorun amazondaysa iletip yardımcı oluyorlar.
Kanıt vs istemediler direkt doğruysada işlem yapamayız dediler. Amazon balonu yurt dışı siparişlerde patladı.hocam hatalı göndermişler değişim yapmalılar söyledin mi fotoğraflar ile kanıt sundun mu
Dostum bu benim sorunum değil, ben bir ürün sipariş verdim ve bu bana gelmedi. Doğrusuyla değiştirilmeli hani kanunda falan da yazıyor yaSatıcı amazon değil ki satıcı değişim değil iade alıyordur belki sadece.