Arama sonuçları: *

1. bqrr0595

DA sistemlerinin karaborsaya düşmemesi için şahsi fikrim

anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı ... iyi geceler birader çoluk çocukla uğraşamam ben
  2. bqrr0595

çocuk babandır birader ağzını topla burda oyuncağı elinden alınmış velet gibi 4 sayfa post kasmışsın bunun cevabı aslında basit sanane sana ne oluyor yine anlatıyoruz insan gibi adamlar parasını bağlamış almış satıyor gayet güzelce anlatıyorum horoz gibi dikleniyorsun birisi başını okşayınca mı...
  3. bqrr0595

bak kimseyi savunmuyoruz objektif oluyoruz bu karaborsacılar alıyor sen niye alamıyorsun arkadaşım bu adamlar senden daha sıkı takip ediyor senden daha hırslı bekliyor o zaman onlar da o zaman daha mı fazla hakediyor oluyor senden hayır ee sende alabilirsin seninde kartın var senin de paran var...
  4. bqrr0595

olayın temelinde al satçı adamla ihtiyaç sahibinin bu sistemi alma hakkı ve avantajı aynı kimseye pozitif ayrımcılık yapılmamalı karne dönemi felan olur eyw öğrencilere özel 100 stok ekledik olur o okey ama haricinde burda tatava yapmaya gerek yok burda forumda yada insanlara sunulmus bu...
  5. bqrr0595

GameSatış'tan sattığım hesap geri çekilmiş.

her oyunun bir kullanıcı sözleşmesi var biraderim aç oku tüm multiplayer gamelerde şu ibare bulunur kullanıcının hesabını devretmesi yasaktır riot abimizin sayfasında yazan şey -Hesap alışverişi hem alıcıyı hem de satıcıyı, yani herkesi olumsuz yönde etkileyen kural dışı bir aktivitedir...
  6. bqrr0595

yok be nere dava ediyor gamesatıs gibi siteler biz sorumluluk almayız diyor hesap alım satımı zaten oyun tarafından yasak eee illegal eylemden legal fayda saglayamaz ki hesap hırsızlıgı adı altında sikayetçi olablr e hesap adamın da değil bi halt edemez zaten bas bas bağırıyoruz 2. el hesap...
  7. bqrr0595

+ avukat parası vs onun dübürüne monte edilir + hırsızlıkla suçlandıgın için manevi tazminat davası açarsın felan da felan uzar gider korkma seni bağlayan bişey yok @Marku karlı bile cıkarsın o işten hangi oyun için alım satım yaptınız onu da bilmiyorum ama çopu oyunda hesap satışı yasak hesap...
  8. bqrr0595

ups kargo görüşleriniz nelerdir

bir çok kez kendi pc min parçaları dahi hepsi ups ile geldi en ufak ezik bile yok bir çok kez muhattap oldum hiç sıkınıt yaşamadım
  9. bqrr0595

ups kargo görüşleriniz nelerdir

tr de görebileceğin en iyi kargo ürün bilgilendirmesi gelme saatlerini sana arayıp ulaşmaları ürün taşıma kaliteleri iyidir
  10. bqrr0595

Net Kargo ile iş mi yapılır...

ups adamdır vatan computer ve amazonu u da(amazon genellikle her zaman değil sanırım) tebrik ederim ups le çalısır her zaman ups kargosu gelmeden arar 2 saat önce adresine ürünü tam teslim eder kapında alırsın adam bekler paket kontrolü yapmanı hoş darısı mng nin arasın yurtiçinin (yurtiçi...
  11. bqrr0595

Kız arkadaşa doğum günü hediyesi

büyütme o zaman gözünde içinden kar küresi geldiyse yapıştır gitsin D&R da var bi sürü model bak beğen al saklıycağın hediyede deri isimli bileklik felandır beklentiyi arttırıp geliri arttırmaya calısıyor olablr ne çakaldır onlar :) şaka bi yana rahat ol dostum yoyoso ecrou gibi hediyelik...
  12. bqrr0595

sen şimdi diyorsun ki sadece arkadaşım sonra da burada konu acıp fikirleri değerlendirecek kadar kafa patlatıyorsun arkadaşsa bu kadar düşünmemen lazım sanki fazlası varsa içinde biyerde belki anlaması gerekiyordur at bi adım yolunuz açılsın bu kadar düşünürken popüler anlatımı ile friendzone...
  13. bqrr0595

çiçek sepeti felan dolu bi ton model var illede kar küresi diyorsan bana sorarsan daha special bişiler bulablrsin ne bileyim fotoğraf çerveleri alısın ahşabı makbüldür onun içine madem yakınsınızda bi ton fotoğrafınız vardır onları koyarsın hem aklına düşersin hem daha romantik olur elle...
  14. bqrr0595

napacak kar küresini kullanacağı bişey alsana tabi kanka ayağından baktıkça beni ansın hep beni görsün aklına düşeyim gibi bi amacın yoksaaaa ...
  15. bqrr0595

Kelebek bıçak önerisi

he herhangi bi av bayiinde hırdavatcıda bulablrsin o kadarda yasak değil 13 cm uzunlugundan uzun cakıları cepte taşımak yasaktır altı kamp malzemesi olarak gecer ama avm ye giremezsin onlada
  16. bqrr0595

Steam random key ıcın onerecegınız site

önermiyorum random keyi boş oyunlar cıkıyorhep
  17. bqrr0595

Fazla fiyat yazılan Letgo ilanları

OHOOOOO İMAM BUNU YAPARSA CEMAAT NE YAPMAZ HOCAM :)
  18. bqrr0595

Ups kargo neden getirmiyor?

vatan bilgisayar mı
  19. bqrr0595

Vatan'dan bilgisayar toplanır mı?

vatanın da bazen haftasonu indirimleri kdv indirimleri felan oluyor yakalarsan iyi fiyat alıyorsun aslında
  20. bqrr0595

bir satıcının iyi ya da kötü olduğunu nasıl anlayacağız

daha bilindik siteler tercih edebilirsin böylece daha cok kullanıcı yorumuna ve gerekli durumlarda arkanda duracak daha iyi muhattaplar bulablrsin ayrıca özel indirim geceleri oluyor incehesap gamer gecesi oluyor cuma aksamı mıydı vatanda haftasonu indirimleri kdv indirimleri oluyor bunlar bi...
Top Bottom