Neler Yeni

ups kargo görüşleriniz nelerdir

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Abdullah abi geçenlerde story atmıştı çok geç getirmişler.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
tr de görebileceğin en iyi kargo ürün bilgilendirmesi gelme saatlerini sana arayıp ulaşmaları ürün taşıma kaliteleri iyidir

Aswium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Muhammet Söğütçü
Ben sorun yaşamadım şahsen.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Kırılabilir olan eşyalarda güzel gönderim yapıyorlar, müşteri ilişkileri güzel ve nezih. Şirinevler'de oturuyorum ve civarımda bir sürü kargo şirketleri var araçlara kargo yüklemelerini izlemek bile insanı kanser hastası yapmaya yeterli.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
gecikme dışında başka sorun
Mesaj otomatik birleştirildi:

kırma dökme olurmu
bir çok kez kendi pc min parçaları dahi hepsi ups ile geldi en ufak ezik bile yok bir çok kez muhattap oldum hiç sıkınıt yaşamadım

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Kırılabilir olan eşyalarda güzel gönderim yapıyorlar, müşteri ilişkileri güzel ve nezih. Şirinevler'de oturuyorum ve civarımda bir sürü kargo şirketleri var araçlara kargo yüklemelerini izlemek bile insanı kanser hastası yapmaya yeterli.
O arası izlemek benim tansiyonumu düşürüyor. Bizzat arkadaşım anlattı 1 gün gitmiş çalışmaya tüm kargoları fırlatıyorlarmış

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,869
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bir iyi bir kötü :D

Americano

80+ Bronze
bu nedemek iyi mi? kötümü

O arası izlemek benim tansiyonumu düşürüyor. Bizzat arkadaşım anlattı 1 gün gitmiş çalışmaya tüm kargoları fırlatıyorlarmış
kalp krizi geçirmeme sebep oldu şu dediğiniz geçirdim geçirecem yani hangi il ve ilçede çalışmış onuda söyleyin bari

UPS Kargo is the legendary dostum.
bu üstteki arkadaş nediyor alıntıladığım peki

Bir iyi bir kötü :D
ne demek oluyor bu .d

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
bu nedemek iyi mi? kötümü

kalp krizi geçirmeme sebep oldu şu dediğiniz geçirdim geçirecem yani hangi il ve ilçede çalışmış onuda söyleyin bari

bu üstteki arkadaş nediyor alıntıladığım peki

ne demek oluyor bu .d
Yurtiçi kargo Aras kargo sürat kargo gibi şubelerin hepsi evimin yanında. Araçlara fırlatış biçimleri öldürüyor beni. Yurtiçi kargo ile gelen ürünlerimi kendim teslim almaya gidiyorum çünkü şube sokagimin başında. Bölge bölge gidecek kargoları ayırıyorlar sanki babasının maliymis gibi ne olduğuna bakılmadan bir oraya bir oraya fırlatıyorlar. 1300 TL verdiğim kulaklığımı adam bana "yakala kardeşim" diyere fırlattı. Devamını siz düşünün

Yurtiçi kargo Aras kargo sürat kargo gibi şubelerin hepsi evimin yanında. Araçlara fırlatış biçimleri öldürüyor beni. Yurtiçi kargo ile gelen ürünlerimi kendim teslim almaya gidiyorum çünkü şube sokagimin başında. Bölge bölge gidecek kargoları ayırıyorlar sanki babasının maliymis gibi ne olduğuna bakılmadan bir oraya bir oraya fırlatıyorlar. 1300 TL verdiğim kulaklığımı adam bana "yakala kardeşim" diyere fırlattı. Devamını siz düşünün
Sokağın oraya çıkarsam eğer size fotoğraf ile anlatırım ürünlerin nasıl dağıtıldığını.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
UPS bizim burada (denizli) çok kötü. Tabi şubeden şubeye değişiyor ama en azından buradaki şubeleri berbat diyebilirim. Getiriyorlar mı getiriyorlar ama şu ana kadar aldığım tüm kargolar en az 7-8 günde ulaştı. Şubeye de hiçbir şekilde telefonla ulaşılmıyor. Şubeden teslim almak istesen ya vermiyorlar ya da depo şurada git bulabilirsen bul kargonu gibi yanıtlar alıyorum. Onun için ben mecbur kalmadıkça upsye yaklaşmıyorum. Onun dışındaki tüm kargolar burada çok iyi, max 3 günde ulaşıyor. PTT bile :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,572
Üyeler
161,093
Son üye
Furkan01.
Top Bottom