Neler Yeni

ups kargo görüşleriniz nelerdir

Formula

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ahmet Alioglu
gecikme durumu var o doğru onu bende biliyorum monitörümü asusla garanti yalebinde bulundum 1 hafta önce oluşturdum talebi 8.günde geldiler oda maillerine baya mesaj attım sitem ettimde geldiler sizde bi iletişime geçseniz iyi olur yoksa kolay gelmezler.
Teşekkürler

Kadir_1987

80+ Silver
bende işte asusa garanti gönderdim ups kargoyla aldılar benden şimdi geri getirmelerini bekliyorum kırık dökük gelir diye korkuyorum monitörü gönderdim
Korkmanız çok yersiz.
Sıkıntılı gelirse tutanak tutar imzalatırsınız gelen çalışana.
Sonra kargo firması ve ürünü satan kişi birbirleri ile uğraşsın dursunlar.
Tek kaybınız tek ekran kullanıyorsanız ekransız kalırsınız bu süre zarfında hepsi bu.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
ups için elden veriyor dediniz ya
Anlatmak istediğim şey UPS kargo arabanın içine eli ile koyuyor ( o şubeye özel olabilir her şube ve her insan aynı değil ) diğer kargo şirketlerinin fırlattıklarına kendim şahit oldum. UPS kargo konusunda güvenilir ortalama hızlı müşteri memnuniyeti harika olan bir şirket. Şu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
10bin₺ lik kasamı yanlış adrese haber vermeden kapıya bırakarak verdiler 2 aydır kargoyu arıyoruz her seferinde Bi pislik yapıyorlar rezalet bir firma İstanbul'dayım ya burda böyle çalışıyorsa başka illerde nasıl çalışıyor.

Americano

80+ Bronze
10bin₺ lik kasamı yanlış adrese haber vermeden kapıya bırakarak verdiler 2 aydır kargoyu arıyoruz her seferinde Bi pislik yapıyorlar rezalet bir firma İstanbul'dayım ya burda böyle çalışıyorsa başka illerde nasıl çalışıyor.
gecikme konularında berbatlar bunu kendimde 8 gün bekleyerek deneyimledim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,187
Üyeler
168,093
Son üye
Barogg
Top Bottom