ups kargoda yamuk varmı yaniYurtiçi kargo Aras kargo sürat kargo gibi şubelerin hepsi evimin yanında. Araçlara fırlatış biçimleri öldürüyor beni. Yurtiçi kargo ile gelen ürünlerimi kendim teslim almaya gidiyorum çünkü şube sokagimin başında. Bölge bölge gidecek kargoları ayırıyorlar sanki babasının maliymis gibi ne olduğuna bakılmadan bir oraya bir oraya fırlatıyorlar. 1300 TL verdiğim kulaklığımı adam bana "yakala kardeşim" diyere fırlattı. Devamını siz düşünün
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sokağın oraya çıkarsam eğer size fotoğraf ile anlatırım ürünlerin nasıl dağıtıldığını.
Çok denk gelmedim daha titiz davranıyorlarups kargoda yamuk varmı yani
ben sıkıntı yaşamadım ama tek hataları güncelleme yapmıyorlar 2 gün yola çıktı bile demiyorlar ama o gün teslim ediyorlar çok iyi benim içinkonu başlıktaki gibi
yok monitör sapa sağlam gelmiştizarar verme gibi bir durum top gibo kargolarla oynama gibi bir duruma rastladınızmı
UPS kargoda çalışan bir arkadaşım "elimizle arabalara kendimiz koyuyoruz" demişti. Şahsen bir görüşüm olmadıhiç kargoları top gibi atarken gördünüzmü
itopya.com dan mekanik klavye almıştım kargoya verildiğinde yanlış hatırlamıyorsam en geç 2 gün içinde gelmişti ve kutuda sıfır hasar vardı kargolara önem gösteren bir firmakonu başlıktaki gibi