Arama sonuçları: *

1. bypast

Gaming Gen TR fatura tarihim yanlış düzenlendi

inşallah yardımcı olurlar
  2. bypast

mail atın dediğim gibi ben ürün aldım örnek sipariş günü 23 diyelim kargo hazırlama 24 sürdü fatura kesim tarih 24 kesiyorlar diye biliyorum madur etmezler bence siz yine ticket attın dönüş sağlarlar mail gec gelirse müşteri hizmetleri arayın
  3. bypast

fatura doğru yanlıslık yok fatura kesim yaperken 1 sonra kesım yapılır sipariş günü takılma sorun yok
  4. bypast

🟢BENZİNE İNDİRİM GELİYOR!🎉

cok yapmıslar bence indirim alsınlar 50 tl yapsınlar sonra 49.99 indirim kakalasınlar :D
  5. bypast

Öneri GECTIGIM TARIFE NASIL

türkcell 167 20 gb vodafondaki hatta 110 ödüyorum 5+5 devreden
  6. bypast

🚨 Akaryakıt Satışında Bir Yasak Kararı Alındı! ⛽️

fark olcagını sanmıyorum yine zamlar eklenir aynı fiyata döner değişen bir şey olmaz gibi geliyor
  7. bypast

kinguin sitesi güvenilir mi

satıcı bağlı ürün aldım oyun kodu sorun oldu para iade etti yardımcı oldu firma güvenilir 1710334108 kimlik v.b doğrulama yap yüksek ödeme yapındağında güvenlik ödeme bekletiyor bilgin olsun
  8. bypast

OYUNEKS EPİN SİTESİ GUVENİLİRMİ

pugb mobil barısg sponsoru pugb ıcın uc aldım sorun cıkmadı araştır
  9. bypast

OYUNEKS EPİN SİTESİ GUVENİLİRMİ

yayınpartneri bilgin olsun komisyon alıyor
  10. bypast

Garanti belgesi var fatura yok

n11 fatura yuklemişlerdir yoksa mail gelir yoksa n11 yaz satıcı yazar gönderirler
  11. bypast

Midasbuy uc yükleyemiyorum(Pubgm)

Kullandığınız banka alakalı olabilir ben hep kullanıyorum Midas sorun yaşamadım tic atın desteğe yazın Aklıma geldi isim soy isim yazarken isminiz ümit ise umıt i ü kabul etmiyor ingilizce olcak
  12. bypast

Bazı kartları 3d secutiry olmayınca kod gelmezse kabul etmez
  13. bypast

İnternet alışveriş acikmi hocam kart kabul etmiyorsa şunu dene kart kayded ve sanal kredi kartı ile yap daha iyi olur
  14. bypast

Taahhütüm bitmediği halde faturam zamlanmış

Yeterde dikkat edin iyi geceler
  15. bypast

Ben 69 TL ödüyordum sözleşme bittme yakın bana en uygun 240 TL dedi. Eski yeni müşteri fark etmiyor siz yinede Vodafone çok guvenmeyin deseki o zaman paket fiyatımız 150 TL tamam yok
  16. bypast

Ben Turkcell geçtim 152 TL 20 GB. İnternet Vodafone bana aynı paketi 240 TL dedi hangi geçiriyor siz düşünün
  17. bypast

benden tavsiye aynı oporetör sureklı kalmayın fıyat yusek tutarlar değişiklik iyidir
  18. bypast

vodafone uygulama gır tobi yaz guncel tarıfe ucretım sonrakı ayları öğren
  19. bypast

İncehesap kargo süresi

güzel eğer yapabiliyorsan ekran kart 16 gb olanı al ileride daha rahat olur sebebi bazı oyunlar ekran kartı 8 gb ise sömürüyor bilgin olsun yetersiz kalıyor 8 bana yeter diyorsan senin bilceğin ama tavsiye 16 gb ekran kartı yap iyi olur...
Top Bottom