Arama sonuçları: *

1. cengizovic

Hepsiburada bu Cat7 kablo alınır mı?

Sipariş verdim hocam. Çok geç artık. İndirimde kullanıldı. Kullandığım kablo 10 seneden fazla var eskidi baya. Yorumlarına da baktım genel olarak %70 olumluydu. Amazon ve Hepsiburada sitelerine baktım. Bakalım umarım üzmez.
  2. cengizovic

Hepsiburada bu Cat7 kablo alınır mı?

Hepsiburada 200 TL üzeri 100 TL indirim kuponum var. Normalde CAT6 alacaktım ama buna denk geldim. Sizce alınır mı? Modemle Pc arası 4m falan var diğer odada. https://www.hepsiburada.com/alfais-4259-cat7-ethernet-rj45-modem-internet-kablosu-5-mt-10gbps-600mhz-pm-HBC000001BGUF yoksa cat6 mı...
  3. cengizovic

Modem-PC Cat6 kablo önerisi

Modemden PC'ye bağlamak için kablo önerir misiniz? Modemim hemen yan oda da 5 metre yeterli olacak sanıyorum. Uygun kaliteli kablo arıyorum.
  4. cengizovic

Yardım E - sigaralar hakkinda bilgi verirmisiniz ?

Vozol almayı düşünüyorum hocam bende. 12 binlik düşünüyorum. Günde bir paket sigara içen birisiyim. Ne kadar gider? Sigara ile birlikte tüketmeyi düşünüyorum. 1 hafta gitmiyor demişsin hangi içimlikler? Bu arada ilk defa kullanacağım vozol.
  5. cengizovic

❌İndirim Bitti! Razer Blackshark V2X - 1500 TL

Anakartınızın ses sürücüsü iyi değilse tavsiye etmem. USB kartlı olanı almanızı tavsiye ederim.
  6. cengizovic

Dolaptan PlayStation alınır mı? Acil Yardım

Dolap aşırı komisyon kesiyor ve ben teknolojik ürün almam ordan. Şansa bırakılmaz.
  7. cengizovic

Kuponum var ne almamı önerirsiniz?

Arkadaşlar Vodofone Her şey yanımda uygulamasında 500 TL üstü 300 TL indirim kuponum var. Ne almamı önerirsiniz? Kulaklık yenilemeyi düşünüyorum. Bende şuan Gamenote H216D var. Onu mu yenilesem? Bütçem maks 300-400 TL yani kuponsuz haliyle 700-750 TL. Dünden beri bakınıyorum ama karar veremedim...
  8. cengizovic

Aras Kargo Trendyoldan Aldığımız Ürünleri Neden Vermiyor?

Millet yılda bir ucuza indirimli ürün aldı. Burnundan getirdiler.
  9. cengizovic

Gaming.gen.tr ürün iadesi yapan ya da sorunla karşılaşan var mı?

Valla aga bende öyle düşünüyordum. 1-2 sene önce almadığıma pişman olduğum o kadar klavye var ki. Sürekli şehir değiştirdiğim için ha alacağım ha indirime girecek dediğim tüm klavyeler uçtu gitti. Şuan güzel kaliteli klavye istiyorsan Cherry Mx, kailh switch gibi switchlerden alacaksın. İyi...
  10. cengizovic

Niye iade ettiniz hocam? Niye beğenmediniz açıklar mısınız biraz? Red switch olması yüzünden mi?
  11. cengizovic

İstanbul harici başka şehirde yaşıyorum. Buradaki media markt ve vatanbilgisayar da yok maalesef. Aydın da üniversite okurken orada da bulamamıştım klavyeyi deneme fırsatım olmadı hiç yani. Dediğiniz mantıklı aklımda tutacağım. 1698266998 Amazon üzerinde yok ürün maalesef. Olsa direkt...
  12. cengizovic

Red Switch mi aldınız hocam? Alalı ne kadar oldu?
  13. cengizovic

Merhaba, ben XPG Summoner Red Switch klavyeyi alıp denemek istiyorum. Red switch pek tercihim değildir. Klavyede hissiyat önceliğimdir. Gaming.gen.tr üzerinden bu klavyeyi alıp denemek istiyorum. İade ederken sorunla karşılaşır mıyım? Daha önce ürün iade eden ya da iade ile ilgili sorun yaşayan...
  14. cengizovic

Amazon, artık ürün iadesiz para iadesi yapmayacak!

İyi oldu. Bu millete iyilik yaramıyor. Nerede leş ölücü var hepsi iade ediyordu.
  15. cengizovic

Asus cashback paraların nerede ?

Ben de 3 ayda almıştım. Geç yatıyor maalesef.
  16. cengizovic

bilinmiuot

Arkadaşlar bana empati diye kelime kurmayın. Siz müşteri hiztmetlerini arayıp telefon yüzüne kapandığında benden daha fazla konu açarsınız burada. o yüzden bence siz benim yerime empati yapmalısınız. Burada genel cümleler kurup fima savunmaya gerek yok. firmaya ben tw dahil her yerden yazdım...
  17. cengizovic

İtopya iade etme nasıl yapılır?

Yani 1 tane var elimde. 2 tane almıştım. 1649121385 yani paraya ihtiyacım var.. Nasıl olacak bilmiyorum.
  18. cengizovic

tamamdır. Teşekkürler. Sizce bu mouse iade etsem mi? 2 tane aldım ben. Birisini satmak için öğrenciyim. Harçlığımı çıkartacağım da 10-12 gün oldu hala satılmadı. iade etsem mi yoksa beklesem mi?
  19. cengizovic

Agalar siparişlerim kısmında iade için herhangi bir şey göremedim. Yardımcı olur musunuz?
  20. cengizovic

A101 internetten aldığım ürünü iade etme

Valla mı ya.. çok aydınlattın valla beni sağol. O yüzden emin misin diye sordum ya.
Top Bottom