Ürünü kullanma fırsatım olmadı direkt kargo geldi kapıdan çevirdim iade olacak diye. 1750₺’nın bir klavyeye verilecek para olacağını düşünmediğim için vazgeçtim. Ama sanırım yine bu paralara bir klavye alacağım belkide xpg alırım çünkü geçen gün 800 liraya red Switch klavye aldım 800 lira olmasına rağmen kötüydü ilk defa mekanik klavye kullandım red olmasına rağmen kulağıma sesli geldi ve aşırı derecede yay sesi vardı. Bu yay sesi de beni mekanik klavyelerden soğuttu belkide membran alırım. Yani demek ki paraya kıymak gerekiyormuş.
Valla aga bende öyle düşünüyordum. 1-2 sene önce almadığıma pişman olduğum o kadar klavye var ki. Sürekli şehir değiştirdiğim için ha alacağım ha indirime girecek dediğim tüm klavyeler uçtu gitti. Şuan güzel kaliteli klavye istiyorsan Cherry Mx, kailh switch gibi switchlerden alacaksın. İyi klavyeler 1500-2000 den başlıyor hepsi. Bu arada cherry mx switchlerde yay sesi genelde oluyor ama kullanıldıkça azaldığı yönünde yorumlar okudum. O yüzden tavsiyem cherry mx switch klavye alman olur. Benim ilk klavyem Monster K3 red switch idi fakat birkaç tuşunda basmama sorunu vardı iade etmiştim. Sana fiyat performans klavyeleri listeleyim bir göz at istersen.
Hp Encoder ( cherry mx switch) red ve brown switch kullanıyor baya kaliteli switch. Para sıkıntısı olursa mecburen bunu alacağım.
XPG Summoner (cherry mx) bu klavye bana da pahalı geliyor. kasım indirimlerinde 1500 TL falan düşerse direkt kapacağım.
Razer Blackwidow v3 (razer switch) bunun da kasım indirimlerinde indirime girmesini bekliyorum. 1700-2000 TL olursa direkt alacağım.
Ajaaz AK992 ( Huano switch) bu switch hakkında pek bilgim yok ama cherry mx kalitesi var diyorlar. 1800-2000 TL ama bana göre çok. klavye güzel ancak en son tercihim bu sanırım.