- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ediyorum . Yaşadığınız mağduriyet stres size yapılanlar .. size koşulan angarya .. Anayasal olarak size angarya da koşulamaz ama ..
Firmanın görevi bu değil . Firmanın görevi satın aldığınız bilgisayarı parçayı donanımı kasayı toplama bilgisayarı .. Size sağ salim elinize ulaştırmak evinize geldiğinde taktığınız an çalıştırmaktır .
Şimdi .. Firmayı övmeniz yerinde olur .
Size yeni hayatınızda yeni mağduriyetler de ve size yapılacak olan yeni kötülükler de kolay gelsin ne diyeyim .
KÖTÜLERİN VE KÖTÜLÜKLERİN YOKOLDUĞU BİR DÜNYADA BULUŞMAK DİLEĞİYLE...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok teşekkür ederim... Cevabınız benim için çok değerli oldu... Bakalım artık...Hocam Coil Whine'sız kart yeni nesilde çok nadir, neredeyse bütün modellerde çıkabiliyor. Önemli olan kasanın kapağı kapalıyken fanlar çalışırkende sesi çok geliyormu? Eğer geliyorsa servise başvurun. Okadar ses gelmiyorsa hiç servisle uğraşmaya değmez derim çünkü değişim olsa bile yeni kartta o sesin olmama ihtimali %100 değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Paylaşımcı adını kullanan zat-ı şahane... Bana bak Arkadaşım... Haddini bil...Teşekkür ediyorum . Yaşadığınız mağduriyet stres size yapılanlar .. size koşulan angarya .. Anayasal olarak size angarya da koşulamaz ama ..
Firmanın görevi bu değil . Firmanın görevi satın aldığınız bilgisayarı parçayı donanımı kasayı toplama bilgisayarı .. Size sağ salim elinize ulaştırmak evinize geldiğinde taktığınız an çalıştırmaktır .
Şimdi .. Firmayı övmeniz yerinde olur .
Size yeni hayatınızda yeni mağduriyetler de ve size yapılacak olan yeni kötülükler de kolay gelsin ne diyeyim .
Evet .. Bende artık sizlere olan desteğimi bırakıyor ve sizlerin hakkını aramaya son veriyorum .
Çünkü siz tırnağınız zarar görmesin .. Ortalığı ayağa kaldırırsınız .. iki yem atınca hemen susarsınız .
Amiyane tabir bunları söyledim kusura bakmayın özür dilerim .. Ama haklıyım .
Zaten size yapması gerekeni yıllar sonra yaptığı için .. Üstüne bir de sizin mağduriyetinizi tazmin etmediği için .. Sizin ona metiyeler düzmeniz ve dua etmeniz gerekir .
Türk satıcılardan başka Türk müşterileri kim daha iyi tanıyabilir zaten .
Yarın ben de ilk iş onlara ulaşmak isterim herhalde .
Onlara taktik falan vermek isterim ne bileyim . Sonuçta ne yapılsa az yani . Yemleme taktikleri falan .
O laflarını geri al... Gaming.gen tr falan vız gelir tırıs gider....
Ben de işi gücü bırakır hukuk önünde seninle de uğraşırım....
Mesajını tam okumadan cevap yazmışım önce... sana yanlışlıkla kıymet vermişim...
Bu laflarını ve devamını geri al.... Seni kim yemliyor bilmem ama...
Sen kaç hakim ve savcının önüne çıkınca dut yemiş bülbüle dönersin onu bilmem...
Testini kolayca yapabiliriz istersen...
"""Size yeni hayatınızda yeni mağduriyetler de ve size yapılacak olan yeni kötülükler de kolay gelsin ne diyeyim .
Evet .. Bende artık sizlere olan desteğimi bırakıyor ve sizlerin hakkını aramaya son veriyorum .
Çünkü siz tırnağınız zarar görmesin .. Ortalığı ayağa kaldırırsınız .. iki yem atınca hemen susarsınız .""
Son düzenleme: