Neler Yeni

Çözüldü✓ Gaming.gen.tr sıfır bilgisayar yerine bozuk-kırık-hasarlı-eksik ürün gönderiyor.

Monreo57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammet Duman
Siz ne kadar duyursanız da biz Türkler ; eğer fırsatı gördük mü ? azıcık yemlendik mi hemen o şirketi savunuruz . Çünkü ne zaman dükkan kapattıracak şeyler yapıldığını görsem ; mutlaka 100 müşteri kapısında kuyruk oluyor .

100 müşteriden 10 tanesine iyi davranıldı mı ? 10 tanesine kıyak çekildi mi ? bu 10 tanesi Türk olduğu için her yerde delicesine bunun reklamını yapıyorlar .

Reklamını yapmakla da kalmayıp ; firmanın aleyhinde olan iki satır yazıyı yazan kimseye hemen saldırıyorlar . Bu yüzden sürekli dolandırılan bir millet Türk milleti . Amiyane tabir tavuk gibi yemleniyor her seferinde .

O yüzden de hiçbir şey değişmiyor .

Ben artık türk satıcılardan alışveriş yapmayı bıraktım . Bütün alışveriş siteleri hesaplarımı kapattım .

Sadece yabancılardan alışveriş yapıyorum .

Aklı olan herkes böyle yapsa ama 1 000 000 000 kişi o firmanın yağlı müşterisi olur , eziyet çeker beş on kişi anca bunu yapmaz .

Biz millet olarak sorunluyuz .

Gaming Gen TR bunu yaptıysa : Bütün Donanımarşivi üyelerinin bu firmayla hiçbir alışveriş yapmaması ve aleyhinde sürekli yazılar ve e-postalar atması gerekiyor .

Eskiden bir firma kötü bir şey yaptıysa bunu rahatlıkla yazabiliyorduk .

Şimdi firma ismini bile yazamıyorsun .

Ya forum engeller ya şikayet savcılık .

Hiç kimse de demiyor ki ? Madem yapıldı insanlar seslerini duyursunlar ?

Çünkü millet olarak aklımız başımızda değil .
hocam ben sistemi 2020 sonlarına doğru gaming genden aldım şükür o zamanlarda sıkıntı yoktu gamin gende iyi ki o zamanalra denk gelmişim

Minc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Mücahit Özderya
Ben bi' kere alışveriş yapmıştım hazır sistem sorunsuz gelmişti ama bu tarz sorunları görünce firmadan korkmaya başladım bi' daha bir şey almak için düşünürüm. İnsanlar genelde uğraşmadıkları için firmalar bunun farkında ve kalitesiz işler yapabiliyorlar ama böyle ses çıkarma ve hak aramaları artırarak firmaları kendilerine getirebiliriz.

Monreo57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammet Duman
Ben bi' kere alışveriş yapmıştım hazır sistem sorunsuz gelmişti ama bu tarz sorunları görünce firmadan korkmaya başladım bi' daha bir şey almak için düşünürüm. İnsanlar genelde uğraşmadıkları için firmalar bunun farkında ve kalitesiz işler yapabiliyorlar ama böyle ses çıkarma ve hak aramaları artırarak firmaları kendilerine getirebiliriz.
Hocam ben de aynı şekil iki tane sistem aldım buradan sıkıntısız geldi ama bu son Şikayetvar ve buradan olduklarımdan sonra bir daha bir şey alır mıyım bilmiyorum

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Batuhan
GamingGeni bırakalı yıllar oluyor. Kuzene pc aldık özelleştirme yaparak. Psuyu yüksek watt ve kasayı mesh seçtik. Gelen kasa standart psu düşük wattlıydı. Arkadaşa sistem aldık kasada dual fanlı ekran kartı olması gerekirken tek fanlı gönderip 200 tl iade ettiler. Saçma sapan bir firma. Bu hazır sistem toplayanlar yüzünden piyasada türediler. Bence kasa alınacak malzeme alınacak binlerce lira verilecek bir yer değil. Benim için en sorunsuz firma sinerji. Ne zaman sorun yaşasak anında çözdüler.

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Gozalak
ya ram slotu nasıl kırılır ya hayret. hem de defalarca

Arkadaşlar , sizlerin bilmediği bazı ticaret forumları var . Bunların günde on binlerce üyesi aktif olanları var ve bu forumlarda yorum satışı da dahil olmak üzere ..

Youtube , PR sosyal medya çalışmaları vesaire de yapılıyor . Haber siteleri ve kanallarına bile ; firmanızla alakalı çarpıcı reklamlar yapabiliyorsunuz .

İşbu şirketler önce bunları kullanıp , Sosyal medya ' da Youtube'da orada burada sağlam bir marka değeri yaptıktan sonra ..

Yeterli bir referans oluşturduktan sonra , başlıyorlar .. kötücül davranışlara .

Bu saatten sonra kimse onlara bir şey diyemiyor . Çünkü neredeyse bütün forum siteleri , Youtube mecraları .. İnceleme yerleri ..

Marka kötülemek yasak , Marka değerini yıpratmak yasak gibisinden harekete geçiyorlar , Alışveriş siteleri de öyle .

Bir firmayla veya bir ürünle alakalı kötü bir yorumda bulunmak veya .. dolandırıcılığı ortaya çıkarmak alışveriş sitelerinde yasak .

Firma ile alakalı olumsuz yorumlar bile yasak bir çok popüler alışveriş sitesinde .

Normalde bu yapılanlar , bir işletmeye kepenk kapattıracak mühür vurduracak şeyler .

Ama ülkemiz de güçlü her zaman haklıdır . Her zamanda insanlar güçlü gördüğünü savunurlar .

Zaten bu yüzden de .. Şirket müebbetlik bir suçta işlese .. müşterisi kapısında kuyruk olur .

Burada yapılması gereken ; hiç kimsenin bu şirketten alışveriş yapmaması .

Hatta şirkete bu yaptığından dolayı ; sürekli herkesin yazılar yazması .

Eğer böyle bir şey yapılsaydı .. Bu arkadaşımızın sorununu anında çözeceklerdi misliyle .

Sonra da kimse bir daha bu firmadan alışveriş yapmayacaktı .

Özellikle sosyal medya ve Youtube çıktığında bu işin suyu çıktı .

Çünkü ; istediğiniz kadar kötü olun .. Bir kaç tane Youtuber satın alırsanız ve onlara dilediğinizi yaptırırsanız .. Kapınızda müşteri kuyruk olur .

evet, konu açtığımda firmayı savunan öylesiye düşüncesiz insanlar varki, ne diyebilirimki , hak eden hak ettiğini bulması dileğiyle..

Çok geçmiş olsun. Bu işte vatandaşa verilen kıymeti gösteriyor. Eğer ülkede kanunlar esnetilmeden herkese uygulansa, firmalar da müşterilere bu şekilde davranamaz. Bir de bu kadar sorunlu alışveriş yetmezmiş gibi 1 ekimden sonra kanun tamamiyle firmaların keyfine göre işleyecek.

Amazon dışında bir yerden alışveriş yapmak iyice loto oynamaya dönecek gibi görünüyor. Ben de gaming.gen.tr 'den hazır sistem aldım hem de en yoğun stokların hazırlandığı bir dönemde. Cidden şanslıymışız.

Bence para iadenizi alabiliyorsanız hızlıca alın çünkü şu dönemde güzel sistemler farklı firmalardan çıkacaktır. Onlara yönelebilirsiniz. Tüketici hakem heyetinden çıkacak karar 6 ay sonra çıkacak ise ödediğiniz para iyice pul olacak. Bir kıymeti de kalmayacak. Para iadesi alın, lanet okuyun geçin.
hocam ben sistemi 2020 sonlarına doğru gaming genden aldım şükür o zamanlarda sıkıntı yoktu gamin gende iyi ki o zamanalra denk gelmişim

Eee yutuberler gaming genle calisirsa olacagi bu en iyisi teknoboyotik

GamingGeni bırakalı yıllar oluyor. Kuzene pc aldık özelleştirme yaparak. Psuyu yüksek watt ve kasayı mesh seçtik. Gelen kasa standart psu düşük wattlıydı. Arkadaşa sistem aldık kasada dual fanlı ekran kartı olması gerekirken tek fanlı gönderip 200 TL iade ettiler. Saçma sapan bir firma. Bu hazır sistem toplayanlar yüzünden piyasada türediler. Bence kasa alınacak malzeme alınacak binlerce lira verilecek bir yer değil. Benim için en sorunsuz firma sinerji. Ne zaman sorun yaşasak anında çözdüler.

ya ram slotu nasıl kırılır ya hayret. hem de defalarca

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Arkadaşlar , sizlerin bilmediği bazı ticaret forumları var . Bunların günde on binlerce üyesi aktif olanları var ve bu forumlarda yorum satışı da dahil olmak üzere ..

Youtube , PR sosyal medya çalışmaları vesaire de yapılıyor . Haber siteleri ve kanallarına bile ; firmanızla alakalı çarpıcı reklamlar yapabiliyorsunuz .

İşbu şirketler önce bunları kullanıp , Sosyal medya ' da Youtube'da orada burada sağlam bir marka değeri yaptıktan sonra ..

Yeterli bir referans oluşturduktan sonra , başlıyorlar .. kötücül davranışlara .

Bu saatten sonra kimse onlara bir şey diyemiyor . Çünkü neredeyse bütün forum siteleri , Youtube mecraları .. İnceleme yerleri ..

Marka kötülemek yasak , Marka değerini yıpratmak yasak gibisinden harekete geçiyorlar , Alışveriş siteleri de öyle .

Bir firmayla veya bir ürünle alakalı kötü bir yorumda bulunmak veya .. dolandırıcılığı ortaya çıkarmak alışveriş sitelerinde yasak .

Firma ile alakalı olumsuz yorumlar bile yasak bir çok popüler alışveriş sitesinde .

Normalde bu yapılanlar , bir işletmeye kepenk kapattıracak mühür vurduracak şeyler .

Ama ülkemiz de güçlü her zaman haklıdır . Her zamanda insanlar güçlü gördüğünü savunurlar .

Zaten bu yüzden de .. Şirket müebbetlik bir suçta işlese .. müşterisi kapısında kuyruk olur .

Burada yapılması gereken ; hiç kimsenin bu şirketten alışveriş yapmaması .

Hatta şirkete bu yaptığından dolayı ; sürekli herkesin yazılar yazması .

Eğer böyle bir şey yapılsaydı .. Bu arkadaşımızın sorununu anında çözeceklerdi misliyle .

Sonra da kimse bir daha bu firmadan alışveriş yapmayacaktı .

Özellikle sosyal medya ve Youtube çıktığında bu işin suyu çıktı .

Çünkü ; istediğiniz kadar kötü olun .. Bir kaç tane Youtuber satın alırsanız ve onlara dilediğinizi yaptırırsanız .. Kapınızda müşteri kuyruk olur .
Heleki bit olaylarında adı çıkan bir youtuber ile ortak olup sistem paylaştığı siteden almam benim suçum. 3-4k kar ederim ucuza gelir dedim, o para kargoyu değişim için verilen taksi parasıdır. Tekrar bilgisayarcıda sozde değişim yapılıp yollanilan parçanın taktırma işlem ücretidir , giden zaman derken zarara giriyor insan üstüne üstlük de temiz kusursuz bir şey elde etmek ister. Hepsini geçtim şükür ediyorum coil whine var. Arkadaşa anakart kırık yollamış vicdansizlar. Aradığım adamın ses tonundan tanıyorum artık ismini okadar düşünün yani . Ama adam başka bir isim ile tanıtıyor halbuki önceki hafta biraz ilgilendiği için -"Mehmet bey ile mı görüşüyorum denilince , kendisi öğlen saati ise öğle yemeğinde olur, en az öğlenden sonra saat 3-4 gibi öğle yemekleri bitiyor , ondan sonra da toplantı bahanesi, telefonu geç açma derken mesai saati bitiyor . UMARİM BİZE CEKTİRDİKLERİ BU MENTAL ACIYI KAT KAT YAŞARLAR.. Önemli olan emin olunki 20-25k para değil. İnsanın parası ile değersiz hissetmesi kendisi , sanki babasının hayrına yolluyorlar...

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hakan
Geçmiş olsun, sistem araştırıyordum uzak dururum o siteden…

tekno_dahisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,389
İsim
Ekonomi Çok iyi
Şu hırsızlık olayın kalitesi bozuldu bununda
Belki tek parça ürün alınabilir hala

Tsubaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Baran
Bunlar bitmiş. Tüketici gözünde de bitirmek artık bizim boynumuzun borcudur.

Almayın. Aldırmayın!!

Heleki bit olaylarında adı çıkan bir youtuber ile ortak olup sistem paylaştığı siteden almam benim suçum. 3-4k kar ederim ucuza gelir dedim, o para kargoyu değişim için verilen taksi parasıdır. Tekrar bilgisayarcıda sozde değişim yapılıp yollanilan parçanın taktırma işlem ücretidir , giden zaman derken zarara giriyor insan üstüne üstlük de temiz kusursuz bir şey elde etmek ister. Hepsini geçtim şükür ediyorum coil whine var. Arkadaşa anakart kırık yollamış vicdansizlar. Aradığım adamın ses tonundan tanıyorum artık ismini okadar düşünün yani . Ama adam başka bir isim ile tanıtıyor halbuki önceki hafta biraz ilgilendiği için -"Mehmet bey ile mı görüşüyorum denilince , kendisi öğlen saati ise öğle yemeğinde olur, en az öğlenden sonra saat 3-4 gibi öğle yemekleri bitiyor , ondan sonra da toplantı bahanesi, telefonu geç açma derken mesai saati bitiyor . UMARİM BİZE CEKTİRDİKLERİ BU MENTAL ACIYI KAT KAT YAŞARLAR.. Önemli olan emin olunki 20-25k para değil. İnsanın parası ile değersiz hissetmesi kendisi , sanki babasının hayrına yolluyorlar...

Bunlar bitmiş. Tüketici gözünde de bitirmek artık bizim boynumuzun borcudur.

Almayın. Aldırmayın!!

Bütün söylediklerime ek olarak ; Coil Whine dedikleri olayın ; %90 vibrasyon sorunlu malzemelerden ve bozuk parçalardan kaynaklandığını bilsek .. Bobin ağlamasına benzer ses bende yaşamıştım 2 ay boyunca .. Neden Çünkü Türk satıcılardan dolayı . Üç farklı Türk satıcıdan aldığım fanlar .. biri pervanesi bozuk biri motoru bozuk biri plastiği kapağı bozuk gelmişti .. Öyle ki aralarında dönüşümlü parça kullanıp 3 ayrı üründen 1 ürün 1 ay idare etmiştim .

Fanın alt kapağı ; dar olduğu için pervane çarpması mı dersiniz ? Pervanenin bazen çalışmaması mı dersiniz ? Fanın motoru mu dersiniz ?

Yurt dışından fan sipariş edip de .. Taktıktan sonra .. artık sorunsuz bir şekilde sessiz ve mutlu şekilde kullanmaktayım .

Dazır Dazır cızırtı sesini duymamaktayım artık ..

Hani elimde imkanım olsa Türkiye'de milliyetçilik ve muhafazakarlık yapmayı .. anayasal suç sayardım .. hapis cezası verilmesi için elimden geleni yapardım .

Bir milyon kişiden ; on kişi insanca davranırken .. geriye kalan dokuz yüz doksan bin dokuz yüz doksan dokuz kişi ; insanlık dışı davranıyor .

Sonra da on kişinin insanca davranışını gösterip ; dokuz yüz doksan bin dokuz yüz doksan dokuz kişinin davranışı makul gösteriliyor .

İnsanca davrananların zaten ağzını açıp iki kelam etmeye hakları yok zaten ; Herkes onlara bağırıyor .

Bu şirketin e-posta adresine herkes yazsa , ve kimse bunlardan alışveriş yapmasa her ne olursa olsun ..

Sorun öyle düzelir ki .

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Bütün söylediklerime ek olarak ; Coil Whine dedikleri olayın ; %90 vibrasyon sorunlu malzemelerden ve bozuk parçalardan kaynaklandığını bilsek .. Bobin ağlamasına benzer ses bende yaşamıştım 2 ay boyunca .. Neden Çünkü Türk satıcılardan dolayı . Üç farklı Türk satıcıdan aldığım fanlar .. biri pervanesi bozuk biri motoru bozuk biri plastiği kapağı bozuk gelmişti .. Öyle ki aralarında dönüşümlü parça kullanıp 3 ayrı üründen 1 ürün 1 ay idare etmiştim .

Fanın alt kapağı ; dar olduğu için pervane çarpması mı dersiniz ? Pervanenin bazen çalışmaması mı dersiniz ? Fanın motoru mu dersiniz ?

Yurt dışından fan sipariş edip de .. Taktıktan sonra .. artık sorunsuz bir şekilde sessiz ve mutlu şekilde kullanmaktayım .

Dazır Dazır cızırtı sesini duymamaktayım artık ..

Hani elimde imkanım olsa Türkiye'de milliyetçilik ve muhafazakarlık yapmayı .. anayasal suç sayardım .. hapis cezası verilmesi için elimden geleni yapardım .

Bir milyon kişiden ; on kişi insanca davranırken .. geriye kalan dokuz yüz doksan bin dokuz yüz doksan dokuz kişi ; insanlık dışı davranıyor .

Sonra da on kişinin insanca davranışını gösterip ; dokuz yüz doksan bin dokuz yüz doksan dokuz kişinin davranışı makul gösteriliyor .

İnsanca davrananların zaten ağzını açıp iki kelam etmeye hakları yok zaten ; Herkes onlara bağırıyor .

Bu şirketin e-posta adresine herkes yazsa , ve kimse bunlardan alışveriş yapmasa her ne olursa olsun ..

Sorun öyle düzelir ki .
Nedense parçaları açıyorlar montajliyorlar. Test ediyorlar. Ekran kartını da takip test ediyorlar sonra geri kutuluyup yolluyorlar. Aradığımda test ettiyseniz coil whineli ekran kartını neden yolladiniz diyorum , bana sadece kurulumunu yaptığını söylüyorlar. Yazık... Çok yazık...

Top Bottom