Arama sonuçları: *

1. C

Yardım PCKOLİK'ten Monitör Almayın! (THH Başvurum Reddedilmiş)

Bundan sonra alışveriş yapmayız olur biter. Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim. Sonuna kadar hakkını aramalısın. THH + nereye gitmen gerekiyorsa git zaten haklı çıkacaksın
  2. C

Nike Airforce Konusunda Yardım Ricası

Hocam aldım çok memnunum, zamanında nike'ın kendi sitesi üzerinden almıştım ama nike gümrük durumları en son ne oldu bilmiyorum. Her türlü kıyafet ile giyiliyor her kombine uyuyor dolabında olursa rahat edeceğin bir ayakkabı. Bi vans klasik model bi bu bence
  3. C

20 iş günü meselesi vatan bilgisayar

Dostum gecikme durumunu öğreneceğiz falan hikaye seni ayakta uyutmaya çalışıyorlar o kadar söyleyebilirim. İstersen ücret iadeni alma hakkına sahipsin.
  4. C

20 iş günü meselesi vatan bilgisayar

21 iş gününü geçtiği taktide size ücret iadesi yapmak zorundalar. Aynı durumu Trendyol Betaplus satıcısı üzerinden aldığım monitör üzerinde yaşadım. 21 iş gününü geçtiği anda yazdım ve hemen ücret iadesi yapmak durumunda kaldılar. Bilginiz olsun
  5. C

ARAÇ İÇİ "TELEFON TUTUCU"

iPhone 13 hocam
  6. C

ARAÇ İÇİ "TELEFON TUTUCU"

Arkadaşlar araç içi telefon tutucu aparat lazım. Önerebileceğiz modeller var mı? Ucuz ve adi olanlar değilde daha kaliteli kullanırken üzmeyecek şeyler önerirseniz çok mutlu olurum
  7. C

Nike.com siparişim için yardım

Nike üzerinden sipariş verdim. Yurtdışında geldiğin için bir hayli uzun sürüyor. Daha önce sipariş veren varsa ne kadar sürede geldiğini söyleyebilir mi?
  8. C

Gaming gen tr güvenilir mi?

Güvenilir bir site daha öncesinde alışverişlerim oldu
  9. C

HELLY HANSEN NASIL BİR MARKADIR?

https://www.hepsiburada.com/helly-hansen-dubliner-insulated-erkek-siyah-kapusonlu-mont-p-HBV00000B1JT8 Merhabalar, The North Face, Columbia gibi markalara fiyatlarından dolayı yanaşmak imkansız oldu. Helly Hansen diye bir marka radarıma girdi. Yukarıda linkini bıraktığım ürünü almayı...
  10. C

SPOR İÇİN OVERSİZE EŞOFMAN ALTI ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar sporda giyeceğim bir eşofman altı arayışı içerisindeyim. - Tiftiklenme yapmamalı. - Dar olmamalı. - Renkte solma en azından kısa süre içerisinde olmamalı. Fiyat olarak kafamda net bir şey yok 3 4 tane almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)
  11. C

🔺Bu Gereksiz ekran kartı tutacağı niye pahalı🔺

Hocam 3D printer hobisiyle uğraşan arkadaşın var ise ona bastırabilirsin, benim bir arkadaşım basmıştı gayet iyi tutuyor maliyet 20 lira :D Eğer yoksa bu işi yapan küçük instagram sayfaları var istediğin şeyi basıp gönderiyor çok daha uyguna rahat bir şekilde halledebilirsin
  12. C

Özellikle dümdüz beyaz ve siyah beyaz modellerini attım hocam. Bu model diğerlerinden daha itici duruyor gibi geliyor. Teşekkür ederim
  13. C

TR 44 Numara
  14. C

Selamlar dostlar, Uzun zamandır gündelik ayakkabı için Vans'in klasik modelini kullanıyorum. Yanına bir ayakkabıda daha alacağım ve hangisi olacağına karar verdim. "Nike Air Force 1 '07" veya "Nike Air Force Panda". Sadece fiyatları ciddi tuzlu. Daha iyi fiyata alabileceğim bildiğiniz güvenilir...
Top Bottom