Arama sonuçları: *

1. copierbond

Yardım Casper'dan Dava Yedim

Öncelikle ben bu ürünü almadım sadece kanun tarafında cevapladım. Eğer siz kanunun size verdiği hakkı kullanmazsanız daha çok binerler (Burada binerler sözü kişisel değildir). Satışlarda da 1 adetten fazla alınırsa art niyet gözetilir diyor. Bu konuda size ilk defa cevap verdim. Seninle daha...
  2. copierbond

Öncelikle sizin trendyol ile sözleşmenizle , x firmasının sözleşmesi aynı değil. Örnek olarak aynı kategoride benden daha büyük bir firma (sahibi ile görüştüğüm) daha düşük komisyon ödüyor. Olumsuz yorum sildiren firmalar bile mevcut. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un 54...
  3. copierbond

https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi
  4. copierbond

Yorumlara baktım, düşündüm bir platform satıcısı olarak tekrar düşündüm. Tüketici kanunumuza göre halk dilinde dolanan tüketici gördüğü fiyattan alır. Burada casper firması isterse 500 bin tl bu ürün desin fark etmez. Etikete bir kere bastıysan kaçamazsın. Kanun maddesindeki “Tüketici lehine...
  5. copierbond

🔥İndirim Hepsiburada 150 TL Hediye Çeki Kazanma Rehberi

Aynen bunu reddediyorlar. 1727558166 Bugün onay aldım ve 2 hesap daha gönderdim.
  6. copierbond

Normalde kodları yazdım sonra kodları çektim kabul etti. 2. turları da yaptım (3 paketten 2sini) reddetti. Dış kabı çekip yeniden sıfır paket attım yine reddetti. 4-5 hesabımda 1 er tane onaylı olarak duruyor :D 1727266858 Mavi kısmı istediğim kadar bulurum elimde 54 tane var zaten. Dışlarını...
  7. copierbond

Paketin dışı olanıda iptal etti :D Kampanyada bir sorun var o yüzden iptal ediyorlar.
  8. copierbond

15 kek paketi kabul edilirken (kod kısmı çekilmiştir). 30 tane kek paketi kabul edilmedi. Neymiş paket görünmesi lazımmış. 1 tane paketin dışını attım neymiş kampanya koşularına göre paket görünmüyormuş. Kampanyayı kendi kafalarında bitirdiler, resimleri iptal ediyorlar sanırım.
  9. copierbond

5 kuponu aldık geri kalanları da gönderdim. Aynı anda 6 kod ve resmi gönderebilirsiniz.
  10. copierbond

Acaba 6 resimi de göndersek olur mu ki ? Yoksa 3 gönderip onaylanırsa 3 daha mı göndermek gerekir. Hangisi daha faydalı olur ki. tekno_dahisi
  11. copierbond

7 telefon hazır hepsini açmak mantıklı değil diye yavaş yavaş yeriz herhalde artık :oops:
  12. copierbond

7 tane a101 gezdim 12 tane anca bulabildim. Saat 17:30 civarında bir işim vardı geri dönerken bakarım dedim. Biraz daha büyük bir a101 e girdim Kutular tamamen ellenmemiş duruyormuş oradaki hepsini aldım.
  13. copierbond

Ben biraz hızımı alamayıp 54 tane almışım :D
  14. copierbond

12 tane aldım ama geleli 1 hafta olduğu için ürün bulmak zor.
  15. copierbond

MACHENİKE SİTESİ GÜVENLİ Mİ?

Sahte site sizden önce kurulmuş. Hanginiz sahte hanginiz gerçek yoksa ikinizde mi sahte bilemedim :)
  16. copierbond

DFS Bilgisayar'dan işlemci alınır mı?

Dün dfs satıcılı amazondan sipariş verdim.
Top Bottom