hocam nerden buldunuz o kadarını bide 18 tane kod eder hepsini teker teker hepsiburada satıcısından kullanabiliyorsunuz.Ben biraz hızımı alamayıp 54 tane almışım
7 tane a101 gezdim 12 tane anca bulabildim. Saat 17:30 civarında bir işim vardı geri dönerken bakarım dedim. Biraz daha büyük bir a101 e girdim Kutular tamamen ellenmemiş duruyormuş oradaki hepsini aldım.hocam nerden buldunuz o kadarını bide 18 tane kod eder hepsini teker teker hepsiburada satıcısından kullanabiliyorsunuz.
Bakalım verirse efsane olur.7 tane a101 gezdim 12 tane anca bulabildim. Saat 17:30 civarında bir işim vardı geri dönerken bakarım dedim. Biraz daha büyük bir a101 e girdim Kutular tamamen ellenmemiş duruyormuş oradaki hepsini aldım.
her hesap 2 tane kod alabiliyor , 54 kek için 9 farklı telefon numarası bulmanız lazımBen biraz hızımı alamayıp 54 tane almışım
7 telefon hazır hepsini açmak mantıklı değil diye yavaş yavaş yeriz herhalde artıkher hesap 2 tane kod alabiliyor , 54 kek için 9 farklı telefon numarası bulmanız lazım
Aslında açıp buzluğa atsanız yiyeceğiniz zman da mikro dalga da hemen çözdürseniz taze kalabilir ben de aldım biraz öyle yapmayı düşünüyorum7 telefon hazır hepsini açmak mantıklı değil diye yavaş yavaş yeriz herhalde artık
hocam fotoğraf olarak fişi falan mı çektinizAğam bizlen dalga geciyor.