Bir adet ödül kazanabilmek için 3 (üç) farklı kod ile 3 (üç) farklı ürün fotoğrafı yüklenmesi gerekmektedir.Hepsiburada 150 TL Hediye Çeki Kazanma Rehberi
Alıntıyı görüntüle
1. Çek Kazan Uygulamasını İndirin
- İlk adım olarak Çek Kazan uygulamasını indirip, üye olun.
2. A101’den Ülker Kanky Kek Alın
- A101 mağazalarından tanesi 6 TL olan 3 adet Ülker Kanky kek satın alın.
- *En uygun fiyatlı mağaza A101’dir.*
3. Şifre ve Fotoğrafları Uygulamaya Yükleyin
- Kek paketlerinin içinden çıkan şifreleri ve paketlerin fotoğraflarını Çek Kazan uygulamasına yükleyin.
- *Her kek için ayrı yükleme yapmanız gerekiyor (toplamda 3 yükleme).*
- Fiş yüklemesi yapmanıza gerek yoktur.
4. 150 TL Hepsiburada Hediye Çeki Kazanın
- 3 başarılı yükleme yaptıktan sonra alt limitsiz 150 TL Hepsiburada hediye çekinizi kazanın!
5. Kampanyaya 2 Kez Katılma Hakkınız Var
- Her kullanıcı bu kampanyadan iki kez faydalanabilir.
6. Koşulları Takip Edin
- Kampanya koşullarını dikkatle takip edin ve belirtilen adımları eksiksiz uygulayın.
Avantajlı alışveriş fırsatını kaçırmayın!
Geçerli ürünler
Alıntıyı görüntüle
Çek Kazan
cekkazan.com.tr
Nedenülkere para kazandıracağıma 150 lira daha pahalı alırım
el birliğiyle tüm ülkeyi zehirliyor ürünlerin içeriği berbat resmen kalp hastalıklarının yarısının sebebiNeden
Ben ondan cok amazonun arayüzüne sasırıyorum kategori olayı çok saçma bazen ürün arayacak oluyorum sadece amazon.com.tr satıcılı ama alakasız ürünleri listeliyor en ucuzdan yükseğe dediğimdeKonuyla çok alakası yok ama yıllardır TR'de Top 5'te olan Hepsiburada ve Trendyol'un site tasarımları, uygulama tasarımları ve kullanışlılığı çok kötü değil mi ya ? Mesela Hepsiburada mobile bi giriyorsun, şu kupon bu indirim derken kapa kapa bitmiyor..
Ben ondan cok amazonun arayüzüne sasırıyorum kategori olayı çok saçma bazen ürün arayacak oluyorum sadece amazon.com.tr satıcılı ama alakasız ürünleri listeliyor en ucuzdan yükseğe dediğimde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostlar şimdi her kullanıcı 2 defa yararlanabilir demiş, bu durumda toplamda 6 adet ürün alıp ard arda 150 tl kupon alıp tek alışverişte 300 tl olarak kullanabilir miyiz? Deneyen varsa bilgilendirebilir mi?
Hocam siz paketinmi resmini çektiniz yoksa fişinmi?Kodlar birleştirilemiyor. Bugün 1 tanesini kullandım.
Hocam siz paketinmi resmini çektiniz yoksa fişinmi?