Arama sonuçları: *

1. D

Abime Hediye Olarak Ne Alabilirim ?

Pek zannetmiyorum. Yerinde olsam Sennheiser'ın ya da Jabra'nın TWS kulaklıklarından birini alırdım.
  2. D

🔥İndirim Yanımda Uygulaması - Çevir Kazan!

Hayırlı olsun. Ben de yatıp kalkınca karta para atıp alacağım.🥰
  3. D

Doların düşmesi telefon fiyatlarına ne zaman yansır?

Geçen bi' programda ''Ekonomi gözlerimdeki ışıltıdır, gözlerime bakın'' falan diyordu. Ona ithafen dedim biraz.
  4. D

Düşünsene, yatırım yapacaksın ama ülkenin Hazine ve Maliye bakanı böyle şeyler diyor.
  5. D

Apple'da yansıdı diye biliyorum.
  6. D

🔥İndirim Yanımda Uygulaması - Çevir Kazan!

Kendi telefonumdan denedim, 21TL ve üzerine 20TL indirim ; arkadaşımın telefonundan denedim, ondan da 100TL ve üzerine 50TL indirim geldi. 21TL'lik indirimle 30TL'lik, 50TL'lik indirimle 100TL'lik Steam kodu alacağım. Toplamda 59TL'ye 130TL'lık Steam kodu alabiliyorum. Arkadaşlarınızdan rica...
  7. D

Kitapyurdu.com Güvenilir mi?

Das Kapital almıştım, 3 günde geldi.
  8. D

amazon prıme uyelıgı hakkında

Bu tür koruma her üyeliğe özel indirim ya da bedava deneme veren sitelerde olur. Mesela Getir'de ilk siparişe 30TL indirimden faydalanmak için online ödeme şarttır ki bu sayede o kartı kaydedebiliyor ve kötü amaçlı kullanımdan koruyabiliyor gibi gibi...
  9. D

Yanlış hatırlamıyorsam başka ismin adına olan karttan denemesi gerek.
  10. D

Kullandığın kart aynı olursa kullanamazsın ya da Papara'da sanal kart açıp denemeye çalışsan da olmaz.
  11. D

Yardım Artiway sahtekar mı ?

Paran o süre esnasında %50 civarı değer kaybetti. Hem zamandan hem paradan zarar etmişsiniz.
Top Bottom