Kullandığın kart aynı olursa kullanamazsın ya da Papara'da sanal kart açıp denemeye çalışsan da olmaz.uyelııgm bıtmek uzere yenı bır hesap acarsam ordan da 1 ay deneme suresı alablır mıyım (kayıt edrcrgım kart ınınal ılk hesabımda kayıtlı)
Aynı kart kabul olmaz. Farklı kart ile denemen gerekiyor.uyelııgm bıtmek uzere yenı bır hesap acarsam ordan da 1 ay deneme suresı alablır mıyım (kayıt edrcrgım kart ınınal ılk hesabımda kayıtlı)
Yanlış hatırlamıyorsam başka ismin adına olan karttan denemesi gerek.Aynı kart kabul olmaz. Farklı kart ile denemen gerekiyor.
Aynı kart olmaz, kara listeye alıyorlaruyelııgm bıtmek uzere yenı bır hesap acarsam ordan da 1 ay deneme suresı alablır mıyım (kayıt edrcrgım kart ınınal ılk hesabımda kayıtlı)
Denemiştim. Kartımı kara listeye aldılar şu an Amazon üzerinde engelli bir karta sahibimYanlış hatırlamıyorsam başka ismin adına olan karttan denemesi gerek.
Bu tür koruma her üyeliğe özel indirim ya da bedava deneme veren sitelerde olur. Mesela Getir'de ilk siparişe 30TL indirimden faydalanmak için online ödeme şarttır ki bu sayede o kartı kaydedebiliyor ve kötü amaçlı kullanımdan koruyabiliyor gibi gibi...Denemiştim. Kartımı kara listeye aldılar şu an Amazon üzerinde engelli bir karta sahibim.
4 Noddle parası...Bütçe senin bütçe ama 7.90 TL'de verirsin ya.
Adana'dayım. Kitap siparişim en geç 2 gün. Bak 2 gün. Bazen ertesi gün geliyor. Prime alınır.4 Noddle parası...
Şakasına dedim zaten.Adana'dayım. Kitap siparişim en geç 2 gün. Bak 2 gün. Bazen ertesi gün geliyor. Prime alınır.