Arama sonuçları: *

1. djisotbiberi

Teknobiyotik Güvenilir mi?

Evet,güvenilir bir sitedir.Korkmadan alışverişinizi yapabilirsiniz.Keyifli alışverişler.
  2. djisotbiberi

Corona ve internet alışverişi

Merhaba.Yurt içi mi yurt dışı mı alışveriş yapıyorsunuz bilmiyorum ancak COVID-19'un metal yüzeylerde daha uzun yaşadığı,diğer yüzeylerde ise 2-3 güne kadar yaşadığı belirtiliyor resmi kaynaklarda.Ancak tedbir almak her zaman önemli.Ben alışveriş yapmaya devam ediyorum ve her kargo geldiğinde...
  3. djisotbiberi

GameSatış T.C Kimlik Doğrulaması Güvenli Mi?

Alışverişimi GameSatış üzerinden yaptım.Şansıma Steam anahtar kodunu almamama rağmen kodu almış gözüküyordum.Bu yüzden bir kerelik işlem hakkı verildi ve bakiyemden gerekli tutar düşürüldü.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.:)
  4. djisotbiberi

Yorumlarınız için teşekkür ederim ama nedense hala güvenemedim.Paramın iadesini istedim eğer verirlerse ByNoGame veya Perdigital üzerinden alışveriş yapmayı düşünüyorum.İade edilmez ise sizin dediğiniz gibi GameSatış üzerinden ödemeye devam edeceğim.Teşekkürler.
  5. djisotbiberi

Siz bu site üzerinden alışveriş yaptınız mı?
  6. djisotbiberi

Merhaba arkadaşlar.GameSatış üzerinden 3 TL steam cüzdan kodu alacağım.Ancak T.C Kimlik doģrulaması istiyor.Sizce vermeli miyim?Ne kadar güvenli bu site?Aramızda bu sorun ile karşılaşan var mı?Unutmadan şunu da söyleyeyim kartın üzerindeki isim bana ait.Teşekkürler.
Top Bottom