Neler Yeni

Corona ve internet alışverişi

beronline

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
BERAT AKMAN
Selam dostlar size merak ettiğim bir şeyi soracağım. İnternetten çok alışveriş yapıyorum fakat corona muhabbeti falan olunca şu an alışveriş yapasım gelmiyor. Bir sıkıntı olur mu bulaşma vs. Sonuçta kargoyuda insan paketliyor. Cevaplarınızı bekliyorum

ARINAYAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Arın Ayar
Selam dostlar size merak ettiğim bir şeyi soracağım. İnternetten çok alışveriş yapıyorum fakat corona muhabbeti falan olunca şu an alışveriş yapasım gelmiyor. Bir sıkıntı olur mu bulaşma vs. Sonuçta kargoyuda insan paketliyor. Cevaplarınızı bekliyorum
Olma ihtimali var.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Cansız yüzeylerden bulaşamıyormuş diye duydum ama en mantıklısı şu ara çok acil olmadıkça bir şey almamak.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Mustafa Enes Bulut
Kanka Çin'den gelen kargo ile bulamamış adama dikkatli olmakta fayda var tehlikeli olabilir

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Mustafa Enes Bulut
Cansız yüzeylerden bulaşamıyormuş diye duydum ama en mantıklısı şu ara çok acil olmadıkça bir şey almamak.
Hayır kanka cansız yüzeylerde 2-3 güne kadar durabiliyormuş onu da ellersin eline sonra yüzüne

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
Mustafa Enes Bulut
Ama gerçi kargo da 8-10 gün sürüyor bencede acele etmemek gerek inş yaza kadar geçer yazın PC toplicam

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İsmail Selçuk Çınar
Twitter
ismail_selcuks
Merhaba.Yurt içi mi yurt dışı mı alışveriş yapıyorsunuz bilmiyorum ancak COVID-19'un metal yüzeylerde daha uzun yaşadığı,diğer yüzeylerde ise 2-3 güne kadar yaşadığı belirtiliyor resmi kaynaklarda.Ancak tedbir almak her zaman önemli.Ben alışveriş yapmaya devam ediyorum ve her kargo geldiğinde dezenfektanlar ile silip kutuyu dikkatli bir şekilde açıyorum.Açtıktan sonra ürünü de aynı şekilde dezenfekte ediyorum.COVID-19 öldürmez,tedbirsizlik öldürür.Korkmanıza gerek yok.İyi forumlar. :)

RmzDayi

80+ Silver
kargonuzu eldiven ile alınız ve poşetini atınız. Ayrıca 12 saat hiç dokunmayın. sonra rahatlıkla dokunabilirsin

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bilinen vaka sayısı yaklaşık 550.000

Türkiye'de bir kaç kişi video yoluyla bir şeyler anlatmıştı.
Hiç biri kimden, ne zaman, nasıl bulaştığını bilmiyor.
"O kadar da dikkat ediyordum" falan diyor.

Cansız yüzeyler, sıkıntı yok falan diyorlar ama ...
Aldığın ürünleri kapına kadar canlı biri getiriyor.

Mücadele etmek için SD Kart kadar minimal bir bütçemiz var,
Sokakta da milyonlarca kişi "ne goronası yaaa" diyerek geziyor.

Ben olsam;
Böyle bir konu için "olur" veya "olmaz" ne yazdığı hiç farketmez,
Yazılanlara da güvenmezdim, kendime de güvenmezdim.
Acil bir ihtiyaç değilse, hiç riske de girmezdim.

Top Bottom