Arama sonuçları: *

1. D

Trendyol go siparişini almasam para iadesi olur mu

Ürün alıcı kaynaklı teslim alınmaz ise iade olmuyor satıcı kısmında problem çıkarsa ediliyor sadece
  2. D

Amazon iadesi nasıl işler?

Normal süreç 2 hafta ama daha kısa sürer süre nornalde
  3. D

Tmm sorun yok iade ettikten sonra Max 2 haftada iade edilir ücret 3 gün barkod okutma var süreç ardından onaylanınca iade ediliyor Max ilk kargo oraya gitsin ardından barkod süreci ama süreç sürer black fridayden dolayı kamya sürecinde iade sürüyor baya yoğunluktan 14 gün içinde iade edilmezse...
  4. D

Resim vesaire eklenesende oluyor
  5. D

Hocam telefonla görüşerek mı oluşturdun yoksa müşteri hizmetleri chatten yazarak mı talebi aldılar
  6. D

Pc satıyorum parçalasam satsam daha mantıklı olurmu

xdrakathx hocam mesaj at bana
  7. D

Xbox kol ekran kartı en son kaç olur hocam ekran kartı MSI ventus mu
  8. D

Ekran3 kartının tam model nedir hocam 8 GB mi 16 mı? Birde xbox 9.nesil kol kutu fatura garanti var mı garanti suresi ne kadar kaldı birde blackwidow V3 kutu fatura garanti var mı? Ne kadar süresi var
  9. D

Link yok mu hocam bulamadım
  10. D

Sistem nasıl hocam at bakayım ekran kartı arıyorum yada direkt sistem
  11. D

Yardım Gaming.gen ekran kartı iadesi hakkında

Hangisini alayım 🥲😆
  12. D

Adaptive sync varya hocam g sync kullanılamaz mı sorun yaratır mı g sync yok diye ? Gelen gideni aratır mı kısaca 24g4x i almayı yeğlemeyeyim sonra 🥲🥲 1729619559 Hangisi en iyisi hocam önerileriniz arasında ? Hb üzerinden olduğu sürece hangisi iyiyse alacağım
  13. D

23.8 olanın satıcıya güvenemiyorum incehesap ve itopyadan almıştım 2 tane 24g4x sorun yaşamadım fakat satıcı ne bileyim güven vermiyor nedense 🥲 6 k olmuş pahalı hocam bence ya gerçi hepsiburada üzerinden alırsam garantide bonusum var 1k bana ne ürün önerirseniz Hepsiburada üzerinde 1k ucuza...
  14. D

Link var mı hocam 1729619197 G244f E2 yada G255f kötü mü hocam vatanda 4700 TL g255f MSI olan 1 gtg
  15. D

Valla 2k monitör vardı sarmadı sattım şimdide bütçe kısıtlı 4 5 civarı diyorum 1080 p mı alsam iş göremelik 1080 p 1 gtg 180 hz üstü ve g sync çok önemliyse 4060 ti var şuan g sync li olsun gerek miyorsa etkilemez ise güzel bir şey lazım 2 k monitör alırım da bütçe yetmeyebilir 1729618733 Valo...
  16. D

@Shourd hocam monitör önerir misin bana MSI g244f E2 MSI g255f ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING bu modelde var ne önerirsin hocam 4060 ti a uygun gsync çok önemliyse destekleyen 1gtg 180 hz veren fps rekabetçi oyunlar için valo CS2 gibi oyunlar için...
  17. D

ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da hocam bu nasıl alınır mı yada sende şuan ne var mesela linkler misin 😆
  18. D

İşte iradeyi kırmaya çalışıyorlar vazgeçsin diye insanlar 1729617414 Valla 1gtg yok diye dedim 600 TL farkla MSI g255f alaşım var vatanda 4600 tl 1729617527 Bak aynısını snerji birine yaptı sonunda tıpış tıpış mağduriyeti çözdüler müşterinin videoları vardı hatta youtube da buralarda falan
  19. D

Bana şuan 4 5 k bandında 1080 p monitör lazım öneriler arasında 2 model var MSI g244f E2 buda 1 ms ama 1gtg değil galiba birde MSI g255f 1gtg bu 1 gtg fps oyunları oynuyorum valo CS2 takilmalik ghosting ölü pixel vesaire yasatmayacak ve g sync acabilecegim onu destekleyecek lazım var mı bildiğin
Top Bottom