Arama sonuçları: *

1. ekşisözlükyazarıdeğilim

Sıfır sakal makinası (folyo başlıklı) tavsiyesi yanaklardaki kıllar için

sakal üstündeki kılları normal makine sıfırlamıyor folyo başlık lazım eskisi bozuldu 500 tl altı olursa hoş olur
  2. ekşisözlükyazarıdeğilim

Philips MG3720'ye uygun folyo başlık var mı?

Philips MG3720'ye uygun folyo başlık var mıdır? kullanan bilen link atabilecek varsa güzel olur biraz baktım ama bulamadım
  3. ekşisözlükyazarıdeğilim

MNG kargo ortalama kaç günde getirir?

satıcı ile aynı şehirdeysen siparişin saat 6dan önce kargoya verildiyse siparişin ertesi günü gelmesi lazım genelde 1-3 iş günüdür
  4. ekşisözlükyazarıdeğilim

Shopier Vergiler Nasıl Ödeniyor

vergi ödemen için şirket açıyorsun gelir vergisi cart curt için shopier sadece katkı değer vergisini keser bir nevi vergi kaçakçılığı ama başlarda çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum belli bir limiti var bu gelir vergisinin yılda 20 bin falan tek tük satış yapıyorsan sorun olmaz.
  5. ekşisözlükyazarıdeğilim

Getir Kötü Deneyim İndirimi - 50TL+Getirme ücreti yok

getir bu ara sürekli kod veriyor zaten gerek yok kötüye bile 3 yıldız veriyorum bende emekten dolayı
  6. ekşisözlükyazarıdeğilim

iPhone 15 Pro - ön sipariş geç gönderim

geldimi telefon @BayBlatt
  7. ekşisözlükyazarıdeğilim

2. el güvenli alışveriş

facebook vs yerlerde 2 el satış yerleri oluyor oralardan referanslı kişilerden almaya çalışabilirsin veya aracı bulabilirsin ki bu biraz zor yada şehrindeki kişilerden yüzyüze alabilirsin aklıma gelenler bunlar
  8. ekşisözlükyazarıdeğilim

Ahmetmardin.net güvenilir mi?

yurtdışı veya replika ürünleri direkt mağazalardan almanı tavsiye ederim bu tarz yerler güvenli değil hele bilinen bir eticaret sitesi değilse.
  9. ekşisözlükyazarıdeğilim

Teknoloji markası kurdum, site nasıl?

bence logo olmamış kocaman lacivert şerit de çok gözümü aldı o da olmamış görseller aşırı büyük ürün detayları kısmında yazının devamı yok fazlasıyla revize şart
  10. ekşisözlükyazarıdeğilim

Kargodaki ürünüm bana gelecek mi? iade mi olacak?

alıcı sen olduğuna göre sana ulaşamadılar şubeye gider geç olmadan hangi şubedeyse al yoksa belli bir süre sonra firmaya geri gidiyor
  11. ekşisözlükyazarıdeğilim

Çözülmüş test kitabı nerden bulunur ?

ŞLAKSŞDKASŞLDŞLKASŞLKDŞASŞDKİŞAS
  12. ekşisözlükyazarıdeğilim

2.el kitapçı nerden bulabiliriz ?
  13. ekşisözlükyazarıdeğilim

proje ödevim için işlem yapılarak çözülmüş tyt veya ayt matematik test kitabına ihtiyacım var nereden bulabilirim satan arkadaşlar özelden yazabilir isteyen arkadaşlarımda var toplu alım yapabiliriz
  14. ekşisözlükyazarıdeğilim

Bu çanta alınır mı? (Puma)

Alınır. güzel çanta
  15. ekşisözlükyazarıdeğilim

Bu laptopu kaça satarım?

Doğru karar benimde öyle huylarım var mwöwkeke
  16. ekşisözlükyazarıdeğilim

Bu laptopu kaça satarım?

Belki bi 5 saat daha öyle dursaydı çalışabilirdi ama sağlık olsun tecrübe olsun :)
  17. ekşisözlükyazarıdeğilim

Bu laptopu kaça satarım?

Geçmiş olsun bizimde dün döküldü ama neyseki hemen ters çevirdiler ilk başta çalışmadı sabaha kadar havlu üstünde ters bırakınca çalıştı
  18. ekşisözlükyazarıdeğilim

Bu laptopu kaça satarım?

Su dökülen laptop yapılamaz mı anakartı değişse mesela
Top Bottom