Neler Yeni

Ahmetmardin.net güvenilir mi?

NRxZero

80+
Kayıt yaptırmayacagim arkadaşlar onemli bir şey soyliyecegim cihaz almak isterseseniz tabi alırsanız sizden siz verirseniz eski cihazının IMEI istiyor ben vermem 2 hafta sonra IMEI puf olur tekrar alırlar kayıt yaptırmam telefoncudan yaptırsan daha iyi en azından yanına gidebilirsin yurt dışı sıfır urunler bana tavsiye eden arkadaş IMEI vememiş 6. Günde IMEI geri almışlar kendileri kayıt yapıyor ama siz yinede vermeyin IMEI kaybolana kadar kullanın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biliyorum bizim buradan veya çarşıdan IMEI çaktırabilirim ama şuan çok hoşuma gitti Poco K60 epey.com üzerinden bakın ozelliklerine efsane telefon rakibi Mi 11 ultra resmen
Ama K60 direnç ile oluyor ve dirençte arka kapak ve anakart kurcalanıyor o yüzden IMEI kaydını büyük ihtimal yapmayacagım hat tkma falan zaten işim olmaz 8 ay kullandıktan sonra 4 ayda kullanmam sıkıntı yok bana

Güvenilir genelde 2.gün kargoluyor, Facebook sayfası da var
Siz aldınızmı hocam ne cihaz aldınız

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,501
İsim
Çağatay
Arkadaşlar bu site güvenilir mi? bunun gibi başka site varmı önerebilir misiniz? ?

Şimdiden teşekkürler.
Türkiye kaçak telefon ticaretinin ileri gelen isimlerinden. Çok telefon aldım. Mardinde tanıştığım güvenilir satıcı. Yurtiçi kargo ile tüm Türkiyeye kargoluyor. Sorun yaşamazsın.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Kayıt yaptırmayacagim arkadaşlar onemli bir şey soyliyecegim cihaz almak isterseseniz tabi alırsanız sizden siz verirseniz eski cihazının IMEI istiyor ben vermem 2 hafta sonra IMEI puf olur tekrar alırlar kayıt yaptırmam telefoncudan yaptırsan daha iyi en azından yanına gidebilirsin yurt dışı sıfır urunler bana tavsiye eden arkadaş IMEI vememiş 6. Günde IMEI geri almışlar kendileri kayıt yapıyor ama siz yinede vermeyin IMEI kaybolana kadar kullanın

Biliyorum bizim buradan veya çarşıdan IMEI çaktırabilirim ama şuan çok hoşuma gitti Poco K60 epey.com üzerinden bakın ozelliklerine efsane telefon rakibi Mi 11 ultra resmen
hocam yurtdışı alınır mı bende bu siteyi düşünmüyor değildim açıkçası, iphone se 3 fiyatına 12 alınıyor çünkü

COMMANDERR

80+ Bronze
Ama K60 direnç ile oluyor ve dirençte arka kapak ve anakart kurcalanıyor o yüzden IMEI kaydını büyük ihtimal yapmayacagım hat tkma falan zaten işim olmaz 8 ay kullandıktan sonra 4 ayda kullanmam sıkıntı yok bana

Siz aldınızmı hocam ne cihaz aldınız
11 ultra

NRxZero

80+
K60 şuan rakibi kimsede görmedim o cihazı antepte bile görmedim o telefonu ıraktan kıbrıstan telefon getiren çok bide direnç ile IMEI mi attınız?

hocam yurtdışı alınır mı bende bu siteyi düşünmüyor değildim açıkçası, iphone se 3 fiyatına 12 alınıyor çünkü
Bence alınır hatta bizim burada 10700 128 gb versiyonu :)

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Furkan Enes Kaplan
güvenilir hocam facebook gruplarında takip ediyorum kendisini

NRxZero

80+
agalar o zaman ben K60 alabilirim aşırı hoşuma gitti 5500 mah batarya 67W snapdragon 8+ gen 1 12ram 512rom QHD ekran 8k video cidden 9 binden başliyor 9 bine bu telefon ne aga bu turkiyeye Poco F5 olarak gelecek en az 20 bin lira ederi var K60 ın

NRxZero

80+
Bende facebook yokta memnunlarmı ?

Türkiye kaçak telefon ticaretinin ileri gelen isimlerinden. Çok telefon aldım. Mardinde tanıştığım güvenilir satıcı. Yurtiçi kargo ile tüm Türkiyeye kargoluyor. Sorun yaşamazsın.
Mardindemi yoksa istanbulda falanmı ne telefonlar aldınız yazarsanız sevinirim.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,501
İsim
Çağatay
Bende facebook yokta memnunlarmı ?

Mardindemi yoksa istanbulda falanmı ne telefonlar aldınız yazarsanız sevinirim.
İstanbulda arkadaşları var onlara gönderiyor elden de teslim edebiliyor ekstra ücretle. Genel olarak Mardinden direk gönderiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
ragnar oğlu tarkan
yurtdışı veya replika ürünleri direkt mağazalardan almanı tavsiye ederim bu tarz yerler güvenli değil hele bilinen bir eticaret sitesi değilse.

NRxZero

80+
yurtdışı veya replika ürünleri direkt mağazalardan almanı tavsiye ederim bu tarz yerler güvenli değil hele bilinen bir eticaret sitesi değilse.
Türkiye cihazlara param yetmiyor ve bütcemdeki yurtici cihazlarda kötü .

Kanka hemde adam turkiyede olmayan cihazları satıyor ve redmi k60 çok hoşuma gitti instagram sayfalarınıda takip etmeye başladım 3k takipci neredeyse ama facebook grupları 56kydı herhalde yanliş gormediysem

Top Bottom