Arama sonuçları: *

1. emreBeoa

Faturalı tarife önerisi

ttelekom faturasızda 3 ay kalınca güzel tarifeler sunuyordu bi ara hala sunuyor mu diye bi bak donanımhaberde konusu vardır.
  2. emreBeoa

MediaMarkt mı Amazon mu

Fİyat farkı yoksa ordan da alabilirsiniz ama elden aldığınız üründe iade hakları daha kısıtlı diye biliyorum
  3. emreBeoa

MediaMarkt mı Amazon mu

amazon
  4. emreBeoa

MediaMarkt vs Vatan Hangisinden Alınır?

hangisi ucuzsa ordan al garanti zaten apple trnindir
  5. emreBeoa

❌İndirim Bitti! 7500f 7700xt DDR5 HAZIR SİSTEM 29.749 TL (PASAJ250 KODU İLE)

https://www.tebilon.com/amd-7500f-gigabyte-radeon-rx-7700-xt-gaming-oc-12g-gigabyte-a620m-h-512gb-kingston-16gb/ indirimlik bir mevzuu yok ya
  6. emreBeoa

Amazon kulaklık iadesi alıyor mu?

Yanlış okumuşum :dd yine de alabilirler müşteri hizmetlieri ile konuşun
  7. emreBeoa

Amazon kulaklık iadesi alıyor mu?

kutusu açılmamış ürünü her türlü alıyolar amazonluk bir durumu da yok
  8. emreBeoa

Gaming. Gentr guvenilir midir?

güvenilir
  9. emreBeoa

Kutusu Açılmış Ram İade

Bandrol falan diyip iade edebilirler de amazon bu sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum
  10. emreBeoa

Yardım Siparişim kargoya verilmedi. PCKOLİK telefonları açmıyor bir işlem yapamıyorum.

THH ile ürünü alabilir misiniz bilgim yok.
  11. emreBeoa

Yardım Siparişim kargoya verilmedi. PCKOLİK telefonları açmıyor bir işlem yapamıyorum.

stok olmadığı için büyük ihtimalle göndermiyorlar numaralarını tekrar tekrar arayın şu an için yapabileceğiniz bir şey yok thh ile uğraşırsınız en kötü
  12. emreBeoa

whatsapp canlı destekleri var yazmayı denediniz mi
  13. emreBeoa

Sistemleri Nasıl Alıyorsunuz?

Taksitle vatandan alınır güzel sistem gelirse en mantıklısı o şuan 3 ay falan taksit yapıyor bazı sitelerde anlaşmalı bankalarla 6 aya kadar taksit yapıyor.
  14. emreBeoa

🔥İndirim Connect Game İndirimleri

https://shop.connectgame.com.tr/products/gamesir-t4-cyclone-pro-kablosuz-hall-effect-gamepad-no-drifting-pc-switch-steam-deck-android-ve-ios-uyumlu-beyaz bunun fiyat baya iyiyimiş
  15. emreBeoa

N11 urün iadem/degisimimde sıkıntı çikarirmi

satıcı n11se sorun çıkcağını sanmıyorum
  16. emreBeoa

S**nerji bilgisayar güvenilir mi?

en sonunda kartın bir üst modelini kendi ceplerinden veriyorlar 7900gre alan adama 7900xt veriliyor. Güvenilir. Yıllardır olan bir firma zaten böyle durumlarda kendini rezil etmemek için çabalar.
  17. emreBeoa

Yanıltıcı ürün resmi koyan firmayı şikayet ettim

bu şekilde aldığınızda kutusuyla göndermek zorundalar gerçekten rezaletmiş.
  18. emreBeoa

link atabilir misiniz
  19. emreBeoa

kutusuz olunca 2.el olmuyor açıklamaya adında tray geçiyorsa ilanda yanlışlık yoktur
  20. emreBeoa

Trendyol dan alınan ürünü garantiye gönderme.

müşteri hizmetlerine yaz iletişim numarası verirler
Top Bottom