Sakal için tıraş makinesi öneriniz var mı?

Ben gayet memnunum, hem rahat hem de beklediğimden daha güzel oldu. Zaten saçlarım açılıyordu kafamın şeklini merak ediyordum, 1-2 senedir de kız arkadaşım kestirmemi istemediği için kesmiyordum ama ayrıldıktan sonra kesmemek için sebep kalmadı. Çoğu insan da kısa saçlı halimi daha fazla beğendi o yüzden bi daha uzatmakla uğraşmam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim gibi ben jilet-vari bir şey yerine daha klasik bir şey planlıyordum hele böyle hir masrafı varsa şimdiden 1-2 daha verip başka model almayı düşünebilirim
tek bıçağı 8 ayda falan köreliyordu ben sakal için kullanırken daha kullanılabilirdi aslında

hocam onun şarjı azmı vücut vs alırken erken bitermi ve bataryası erken tükenirmi çünkü başka başlık alıp takabiliyoruz ama pil ömrü vs erken azalırmı bitermi
yok baya gidiyor
Canım sıkıldı, sıcaktı. Ondan önce 10 yıl falan uzattım

Bu jilet gibi, sakalları kesiyor mu? Ben sıfıra vurmak yerine eşit şekilde tepelerinden almayı planlıyordum, onun için daha saç tıraş makinesine benzer bir şey vaedı aklımda
jilet gibi dursa da değil normal makine mantığı ancak küçük bi başlığı var ve kesişi ince yerler için iyi.

Ben gayet memnunum, hem rahat hem de beklediğimden daha güzel oldu. Zaten saçlarım açılıyordu kafamın şeklini merak ediyordum, 1-2 senedir de kız arkadaşım kestirmemi istemediği için kesmiyordum ama ayrıldıktan sonra kesmemek için sebep kalmadı. Çoğu insan da kısa saçlı halimi daha fazla beğendi o yüzden bi daha uzatmakla uğraşmam

Dediğim gibi ben jilet-vari bir şey yerine daha klasik bir şey planlıyordum hele böyle hir masrafı varsa şimdiden 1-2 daha verip başka model almayı düşünebilirim
hocam kimse derdinize yönelik öneri yapmamış anlaşılan yine forumda kendi bildiğini diretme var…

philips aquatouch 1000 ya da 3000
3000 oynar başlıklı çok bir artısı yok benim için o yüzden 1000 kullanıyorum. fiyatı 1.5k civarı

hem 0a vurur hem de yandaki başlığı açarsanız normal tıraş makinesi kıvamında şekil verebilirsiniz kendi yeteneğinize bağlı 😀

Geri